Rauhala

Kartanomainen asuntomessuvoittaja Rauhala on julkisivuiltaan klassinen puutalo, jonka voit ostaa räätälöitynä talopakettina sekä tietyt mallit myös täysin muuttovalmiina Kannusplus-toimituksena.

Saat tarkempaa tietoa toimitussisällöstä, hinnoista ja talomallien muuntelumahdollisuuksista alueesi Kannustalo-myyjältä.

Rauhala nähtiin ensi kerran asuntomessuilla Tuusulassa 2000. Mansardikattoisen messuvoittajan suuren suosion myötä Rauhalalle on suunniteltu myös muita katto- ja kerrosratkaisuja. Rauhalassa on paljon pieniä, arkea helpottavia yksityiskohtia, mestarillista tilankäyttöä ja paljon valoa – Kannustaloa parhaimmillaan.

TILAA ESITTEITÄ


Virtuaalikierroksetvenla

Virtuaalikierroksilla pääset tutustumaan aitoihin Kannustaloihin. Vieraile rakastetuissa messutaloissamme ja sukella asiakkaittemme ihastuttaviin Koteihin. Ripaus mielikuvitusta siivittää sinut paikan päälle.

Tutustu virtuaalikierroksiin


Rauhala-messutalorauhala

Kannustalon messuvoittaja Rauhala esiteltiin Tuusulan asuntomessuilla vuonna 2000. Suunnittelijamme löysivät idean kartanomaiseen Rauhala-puutaloon Varsinais-Suomen ja Satakunnan kartanoista. Rauhalan julkisivu on hyvin symmetrinen. Arkkitehti (SAFA) Leila Hietala on neljän lapsen äiti. Sen vuoksi asuntomessuvoittaja Rauhalan pohjaratkaisu on myös hyvin toimiva. Talossa on runsaasti säilytystilaa – eikä lainkaan käytäviä. Perinteisen puutalon huoneet aukeavat toisiinsa ja niihin tulee luonnonvaloa useasta eri suunnasta.

Tutustu messutaloon

Asiakkaiden kuvia

Esitteet

Esitteitä kasassa

Tilaa esitteitä kotiisi tai lue verkossa.

Esitteet

Kannustalo-myyjät

Havainne kartta Kannuksesta

Ota yhteyttä Kannustalo-myyjään.