Rauhala

Mansardikattoinen Rauhala on saanut vaikutteita Varsinais-Suomen ja Satakunnan kartanotyyleistä. Se on perinteikäs, ikuinen klassikko. Ulkoasultaan kaunis, symmetrinen talo on sisätiloiltaan toimiva ja avara monenlaisten perheiden tarpeisiin.

TOIVEITTESI MUKAINEN RAUHALA

Rauhala esiteltiin ensi kerran Tuusulan Asuntomessuilla vuonna 2000. Talo vakuutti heti messuvieraat, jotka äänestivät sen messujen parhaimmaksi. Vuosien mittaan Rauhala on säilyttänyt tyylinsä ja hyvät ominaisuutensa, vaikka perusmallia on päivitetty ja muunneltu lukemattomiin tarpeisiin. Jokainen Rauhala on ainutlaatuinen, sillä talomme viimeistellään aina rakentajan toiveiden mukaan. Niin myös sinun.

Mansardikattoinen messuvoittaja räätälöity Rauhala severi-006

KOTI JOSSA ON KAIKKI

Rauhala on koti, jossa on kaikki: avointa tilaa, yksityisyyttä, mielenkiintoisia yksityiskohtia, toiminnallisuutta ja luksusta. Rauhalan tilavasta keittiöstä on suora yhteys ruokailutilaan ja olohuoneeseen, jonka suurista ruutuikkunoista näkymät jatkuvat ulos terassille.

KÄYTÄNNÖLLINEN JA VIIHTYISÄ

Rauhala on sisätiloiltaan valoisa, tyylikäs ja viihtyisä mutta myös käytännöllinen ja tehokas. Hukkatilaa ei ole. Tilavat huoneet muodostavat jatkumon, ja lasisten ruutuovien kautta talossa aukeaa avaria näkymiä huoneesta toiseen.

Rauhalan suunnittelija arkkitehti SAFA Leila Hietala kiinnitti erityistä huomiota julkisivun mittasuhteisiin ja yksityiskohtiin. Talo on harmoninen, kaunis ja viimeistelty. Rauhalan tunnusmerkkejä ovat muun muassa julkisivun symmetrisyys ja kauniit koristeaiheet. Ne voit valita Kannustalon kahdesta eri mallivaihtoehdosta

TERASSILTA LISÄÄ TILAA

Rauhalan terassin voi myös lasittaa. Silloin siitä voi sisustaa ihanan kesähuoneen, jossa voi oleskella pitkälle syksyyn. Ruutuikkunat kuuluvat Rauhalan tyyliin.

SISUSTUSPALVELUMME AUTTAA KOTISI VIIMEISTELYSSÄ

Sisustuspalvelumme palvelee Rauhalan rakentajaa. Saat kauttamme kaikki kiintokalusteet ja sisustusmateriaalit. Niiden valitsemisessa sinua auttavat kokeneet sisustussuunnittelijamme. Kysy sisustuspalvelusta alueesi Kannustalo-myyjältä.

Löysitkö sopivan talomallin?

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.

Suomen kauneimmat Rauhalat

Ihastu upeisiin koteihin ja tutustu asiakkaidemme tarinoihin.

Tutustu

Uusi Vapaus-mallisto nyt tilattavissa!

Tilaa esite