Tunnel­mallinen Vihervaara Kokkolassa

Asiakkaan toiveiden mukaan suunniteltu tunnelmallinen omakotitalo. Kokkolalainen viisihenkinen yrittäjäperhe ihastui Hämeenlinnan asuntomessujen messuvoittaja Vihervaaraan. Sen pohjalta alettiin räätälöidä perheen toiveiden mukaan tontille sopivaa kokonaisuutta. Vihervaaran sisätiloille on tunnusomaista valoisuus ja avarat näkymät huonetilasta toiseen. Kannustalon puuseppien ja suunnittelijoiden yhteistyökumppaneidemme kanssa kehittämät erikoistuotteet, kuten paneelit, listat ja kauniit väliseinäikkunat korostavat kodin erityislaatuisuutta.

Sisustuksesta vastasi perheen äiti ja sisustussuunnittelija Jaana Niemi (sisustuspaletti.fi). Kotiin valittiin lapsiperheelle sopivia, kulutusta kestäviä materiaaleja. Tavoitteena oli luoda pehmeä, levollinen ja kotoinen tunnelma, joka luo hyvät puitteet kiireiselle arjelle. Koti on hyvä osoitus siitä, että laadukkaat, huolella valitut materiaalit kestävät aikaa.

Talopaketti toimitettiin 2010. Perheen valitsemat yhteistyökumppanit jatkoivat rakentamista. Valmiiseen kotiin muutettiin vuonna 2011.

Kuvat: asuntobjorndahl.fi

Tutustu Vihervaara mallistoon

Lisää kuvia