Vihervaara

Kannustalon Vihervaara on yhtä lämminhenkinen ja lähestyttävä kuin suositut perinnetalomallimme, mutta tyyliltään se on sympaattisen moderni. Idea talomallistoon syntyi matkalla Amerikassa ja sen jälkeen nähdyn The Holiday-elokuvan taloista. Vuosien kuluessa Vihervaarasta on tullut yksi klassikkomallistoistamme.

Rakenna Vihervaarasta rento ja toimiva koti, jonka klassinen tunnelma kestää vuodesta ja muodista toiseen.

RIPAUS HOLLYWOODIA

Vihervaaran syntytarina alkoi matkalla Amerikassa. Siinä yhdistyvät myös suositun The Holiday-elokuvan kaksi ihanaa kotia, Cameron Diazin esittämän Amandan moderni koti Los Angelesissa ja Kate Winsletin esittämän Irisin lempeä tupa Englannin maaseudulla. Toisilleen vastakkaiset tyylit sekoittuvat, ja mukana on molemmista paras.

OLOHUONE ON AINA TIP TOP

Vihervaaran olohuone jatkuu läpi talon. Takkaseinän taakse jäävä ruokailutila ja siitä jatkuva keittiö ovat avoimessa yhteydessä olohuoneeseen, silti suojaisesti hieman sivussa. Esimerkiksi illallisen jälkeen ruokailutilasta on mukava siirtyä olohuoneen puolelle kahville tai teelle.

VIHERVAARAN TYYLIIN

Vihervaarassa on paljon vain sille ominaisia yksityiskohtia, kuten olohuoneen kaunis, korkea palkkikatto, englantilaistyylinen iso tulisija ja lattiasta kattoon ulottuvat ranskalaiset ruutuikkunat. Ne aukeavat ulos pitkälle ja tilavalle terassille.

SISUSTUSPALVELUMME AUTTAA KOTISI VIIMEISTELYSSÄ

Sisustuspalvelumme palvelee Vihervaaran rakentajaa. Saat kauttamme kaikki kiintokalusteet ja sisustusmateriaalit. Niiden valitsemisessa sinua auttavat kokeneet sisustussuunnittelijamme. Muista kysyä Kannustalo-myyjältäsi sisustuspalvelustamme.

SELKEÄ POHJASUUNNITELMA

Vihervaaran pohja on suunniteltu niin, että talon toiselle puolelle jäävät makuuhuoneet sekä kylpy- ja saunatilat. Lasiset pariovet johtavat isosta eteisestä olohuoneeseen ja keittiötiloihin.

RAKENNA ESTEETÖN VIHERVAARA

Vihervaara sopii monenlaisille perheille ja asukkaille. Selkeä pohjaratkaisu, isot makuuhuoneet ja laaja sisustusmateriaalimallisto takaavat, että toiveet on helppo toteuttaa. Vihervaara toimii myös esteettömästi.

Löysitkö sopivan talomallin?

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.

Suomen kauneimpia koteja

Ihastu upeisiin koteihin ja tutustu asiakkaidemme tarinoihin.

Tutustu

Uusi Vapaus-mallisto nyt tilattavissa!

Tilaa esite