Hintaturva

Kannustalon kanssa sovittu hinta pitää

Kodinrakentamista suunnittelevien foorumeissa on keskusteltu viime aikoina vilkkaasti joidenkin rakentajien kaupanteon jälkeen talotehtaaltaan saamista yllättävistä lisälaskuista.

hintaturva logo

Muuttuuko Kannustalon hinta kaupanteon jälkeen?

Kannustalon kuluttajakaupassa kauppasopimukseen kirjattu hinta on kiinteä ja sitova. Kannustalo-rakentajana voit keskittyä kaupanteon jälkeen rauhassa uuteen kotiisi.

Kiinteä hinta koskee kauppasopimuksessa määriteltyä toimitussisältöä ja toimitusaikaa. Kannustalo kantaa vastuun hinnoittelusta ja mahdollisesta hinnanmuutoksesta sen jälkeen, kun talokauppa on vahvistettu tehtaalla.

Mikäli toimitussisältöä tai toimitusaikaa muutetaan kaupanteon jälkeen asiakkaasta johtuvasta syystä, hinta muuttuu kustannusmuutosta vastaavasti. Saat yksityiskohtaisempaa tietoa Kannustalo-myyjältäsi.

Kysy lisää talomyyjältäsi

Kuluttaja-asiamiehen hyväksymät sopimusehdot tuovat turvaa kodinrakentajalle

Kannustalo Oy on alan kattojärjestön, Pientaloteollisuus ry:n, jäsenyritys. Kuluttajakaupassa kauppasopimustemme liitteenä on aina kuluttaja-asiamiehen tarkastamat ja hyväksymät Pientaloteollisuus ry:n yleiset sopimusehdot. Ne ovat toimintamme perusta ja tuovat turvaa kodinrakentajalle.

Yleisissä sopimusehdoissa on otettu kantaa mm. hinnanmuutoksiin, toimituksen viivästymisiin ja muihin käytännön asioihin.

Tutustu sopimusehtoihin