Laajennettu Hintaturva

Suojaa hintojen nousut, hyödynnä laskut

hintaturva logo

Kannustalon kanssa sovittu hinta pitää

KANNUSTALON LAAJENNETTU HINTATURVA SUOJAA HINTOJEN NOUSULTA JA MAHDOLLISTAA HYÖDYNTÄMÄÄN HINTOJEN LASKUA.

Talokauppa on meille monille elämän suurin yksittäinen ostopäätös. Talouden yleinen epävarmuus ja rakennuskustannusten kehityksen arviointi vaikeuttavat tällä hetkellä kuluttajien ostopäätöksen tekemistä. Monet rakentamista suunnittelevat arpovat mielessään, kannattaako rakentaa nyt, vai olisiko kuitenkin viisaampaa lykätä päätöstä, jos hinnat vielä laskevat.

Meidän näkemyksemme on se, että koti kannattaa rakentaa silloin, kun tarve on suurin. Kannustalon kanssa sovittu hinta pitää. Olemme nyt laajentaneet suuren suosion saanutta Kannustalon hintaturvaa eduksesi kattamaan myös kustannusten laskun.

VOIKO KANNUSTALON HINTA NOUSTA KAUPANTEON JÄLKEEN?

Kannustalon kuluttajakaupassa kauppasopimukseen kirjattu hinta on kiinteä ja sitova. Kannustalo-rakentajana voit keskittyä kaupanteon jälkeen rauhassa uuteen kotiisi.

Kiinteä hinta koskee kauppasopimuksessa määriteltyä toimitussisältöä ja toimitusaikaa. Kannustalo kantaa vastuun hinnoittelusta ja mahdollisesta hinnanmuutoksesta sen jälkeen, kun talokauppa on vahvistettu tehtaalla.

Mikäli kauppasopimuksen mukaista toimitussisältöä tai toimitusaikaa muutetaan kaupanteon jälkeen asiakkaasta johtuvasta syystä, hinta muuttuu kauppasopimuksessa kuvatulla tavalla asiakkaan tekemiä muutoksia vastaavasti. Saat yksityiskohtaisempaa tietoa Kannustalo-myyjältäsi

Kysy lisää talomyyjältäsi

LAAJENNETTU HINTATURVA -KAMPANJA ON SUOJANASI MYÖS HINTOJEN LASKIESSA

Laajensimme hintaturvaa, koska halusimme helpottaa päätöksentekoasi epävarmassa markkinatilanteessa. Uuden laajennetun hintaturvan avulla voit hyödyntää materiaalien hintojen ja rakennuskustannusten laskun myös kaupanteon jälkeen.

Näin Kannustalon Laajennettu hintaturva -kampanja toimii hintojen laskiessa:

  • Laajennettu hintaturva kuluttajakaupassa koskee uusia muuttovalmis-, sisusta itse- ja talopakettikauppoja, jotka on tehty 7.10.2022 jälkeen. Kampanja on voimassa toistaiseksi.
  • Mikäli Kannustalon hinnastohinnat ovat laskeneet kauppasopimuksen allekirjoituksen jälkeen, kauppasopimuksessa sovittuna tarkastusajakohtana, sitoutuu Kannustalo antamaan asiakkaalle hinnastohintojen prosentuaalista muutosta vastaavan alennuksen kauppahinnasta. Sopimuksen hinta tarkastetaan 1-3 kuukauden päästä kaupantekohetkestä kauppasopimuksen mukaisesti sovittuna tarkastusajankohtana. Allekirjoitettuun kauppasopimukseen kirjattua tarkistuspäivää tai muita kampanjaehtoja ei muuteta jälkikäteen.
  • Hintatarkistus suoritetaan vertaamalla kauppasopimuksen allekirjoituspäivänä voimassa ollutta Kannustalon hinnastohintaa tarkistusajankohdan hinnastohintaan. Mikäli tarkistushetken hinnastohinta on alempi, annamme asiakkaalle muutosta vastaavan prosentuaalisen alennuksen. Olemme suoraan yhteydessä niihin asiakkaisiin, joita Laajennettu hintaturva koskee ja laskemme kauppahintaa
  • Laajennetun hintaturvan ehtojen mukaisesti.
  • Talviehtoa lukuun ottamatta Laajennettua hintaturva-kampanjaa ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai kampanjoihin, eikä sitä sovelleta yritysten välisiin kauppoihin.
  • Tarkemmat kampanjaehdot ja tarkastusaikataulut sovitaan kauppasopimuksessa.
  • Pidätämme oikeuden yleisten kampanjaehtojen muutoksiin.

Kuluttaja-asiamiehen hyväksymät sopimusehdot tuovat turvaa kodinrakentajalle

Kannustalo Oy on alan kattojärjestön, Pientaloteollisuus ry:n, jäsenyritys. Kuluttajakaupassa kauppasopimustemme liitteenä on aina kuluttaja-asiamiehen tarkastamat ja hyväksymät Pientaloteollisuus ry:n yleiset sopimusehdot. Ne ovat toimintamme perusta ja tuovat turvaa kodinrakentajalle.

Yleisissä sopimusehdoissa on otettu kantaa mm. hinnanmuutoksiin, toimituksen viivästymisiin ja muihin käytännön asioihin.

Tutustu sopimusehtoihin

HINTAPELI

Laske kotisi hinta.Tee yleisiä muutoksia valittuihin talomalleihin. Hinta lasketaan Muuttovalmis-toimituksen mukaan.

hintapeli

Ota yhteyttä Kannustalo-myyjään