Arkkitehti­palvelu

Tuntuuko sinusta siltä, että valmiista talomallistostamme ei löydy sellaisenaan sinulle sopivaa talomallia?

Toteutamme perheiden unelmia kauniista, laadukkaista ja toimivista kodeista asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Ota yhteyttä alueesi talomyyjään ja suunnitellaan yhdessä unelmiesi koti!

Talomalliin pohjautuva koti

Mallistossamme on valmiina monia upeita talomalleja, joihin ammattitaitoiset arkkitehtisuunnittelijamme ovat miettineet parhaat tilaratkaisut kustannustehokkuutta silmällä pitäen.

Valmiisiin talomalleihin voidaan tehdä muutoksia mm. huonejärjestykseen, huonekokoon, terasseihin ja kattoihin. Muutoksia tehdessä huomioidaan tontin koko, muoto ja sijainti sekä kaava- ja rakentamismääräykset. Myös huonekorkeuden muutos sekä ovien ja ikkunoiden lisäykset tai kokomuutokset ovat mahdollisia. Muutokset voivat vaikuttaa talon hintaan.

Tutustu muunteluun

Täysin oma suunnitelma

Joskus esimerkiksi pinnanmuodoiltaan haastava tontti tai asiakkaan omat erityistarpeet asettavat vaatimuksia, jolloin on järkevämpää teettää suunnitelma täysin räätälöitynä ns. suunnittelusopimuksella. Suunnittelusopimushinta hyvitetään kauppahinnasta. Täysin yksilöllisessä ratkaisussa voi olla järkevämpää valita Talopaketti-toimitus Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksen sijaan.

Oman suunnitelman lähtökohta voi olla esimerkiksi paperille piirretty pohjakuva ja julkisivu. Kannustalon arkkitehdit piirtävät lopulliset, talotehtaan prosesseihin sopivat suunnitelmat sinun luonnoksesi pohjalta. Et tarvitse suunnitelmien tekemiseen erillistä arkkitehtiä. Oli kyseessä sitten valmiiseen talomalliin pohjautuva tai yksilöllinen ratkaisu, on sinun pääsuunnittelijan hyvä olla alusta asti projektissa mukana koordinoimassa hanketta.

Tutustu toimitustapoihin

Uusi Vapaus-mallisto nyt tilattavissa!

Tilaa esite