AUMA

Modernia ajattomuutta uudella twistillä. Kannustalon Auma-mallisto on minimalistisesta japanilaishenkisestä tyylistä inspiroitunut talomallisto, joka on suunniteltu pohjoismaalaiseen tyyliin sopivaksi. Auma-katto tuo rakennukseen modernia, minimalistista ilmettä ilman tasakattojen haittapuolia.

TUTUSTU MESSUTALOON

kannustalo auma sisäpihalta kuvattuna

Auma-katto sopii suomalaiseen maisemaan

Auma-malleissa ulko-ovet ovat aina suojassa terassin alla. Terassin lasiliukuovi on arjen luksusta. Taloon voi valita pysty- tai vaakalaudoituksen tai Lato-paneloinnin.

kuvassa auma talomallin katto

Valitse kahdesta kattokaltevuudesta

Auma-katto tuo rakennukseen modernia, minimalistista ilmettä ilman tasakattojen haittapuolia. Kattokaltevuudeksi voi valita vakiona joko jyrkän 1:3 tai loivan 1:4 katon. Kumpi on sinun suosikkisi? Vesikattomateriaaliksi suosittelemme pelti- tai huopakattoa.

kuva kannustalon aumasta kuvattuna läheltä

Japanilaisuus kohtaa skandinaavisen puutaloarkkitetuurin

Kannustalon Auma-mallisto on minimalistisesta japanilaishenkistä tyylistä inspiroitunut talomallisto, joka on suunniteltu pohjoismaalaiseen tyyliin sopivaksi.

Japanilaisuus näkyy erityisesti terassin uusissa pystysäleiköissä sekä ikkunoiden eteen vedettävissä luukuissa.

auma talomallin terassi

SISÄ- JA ULKOTILOJEN VUOROPUHELUA

Auma-malliston vakiohuonekorkeus on 260 cm. Suunnittelijamme piirsivät Auma-malliston erikoisversioiden olohuoneisiin 240 cm erikoiskorkeat maisemaikkunat. Ne tuovat valon ja luonnon aivan uudella tavalla osaksi sisustusta. Maisemaikkunan alareuna on noin 10 cm lattiasta ja yläreuna noin 10 cm katonrajasta. Sijoittelu mahdollistaa haluttaessa lattialistat, pistorasiat ja verhotangot.

Suuret, katetut terassit jatkavat oleskelutiloja ulos ja antavat suojaa sisätiloihin aurinkoisena päivänä. Terassia voi lisätä kaikkiin talomalleihin rakentajan toiveiden, tontin maisemien ja ilmansuuntien mukaan.

kuvassa kannustalo auma talomallin säleikkö ja seinäkkö

Ulkotilan jakajat

Säleiköillä ja seinäkkeillä on helppo rajata ja sulkea maisemia. Voit valita Auma-mallistoon mieleisesi kolmesta eri vaihtoehdosta: vaaka- tai pystysäleikkö tai umpiseinäke.

kuvassa kannustalo auma 133 B

SISÄÄNKÄYNTI ON KODIN KÄYNTIKORTTI

Auma-talomallien suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota sisääntuloon. Kodin sisäänkäynnit ovat pääsääntöisesti ison, suojaisan katoksen alla. Kuvassa pilarit ja palkki muodostavat kauniin portin. Eri säleikkövaihtoehdoilla voit luoda oman näköisesi tunnelman kotisi sisääntuloon.

kuvassa musta auma keittiö

ARJESSA TOIMIVAT POHJARATKAISUT JA PINTAMATERIAALIT

Auma-malliston taloissa on hyödynnetty Kannustalo-mallien vuosien varrella hyviksi havaittuja pohjaratkaisuja.

Valitessasi muuttovalmiin kodin voit valita pintamateriaalit sisustussuunnittelija Helenan Karihtalan kokoamasta materiaalivalikoima. Helena on apunasi valinnoissa materiaalivalintapalaverissa sisustusstudiollamme Espoossa. Sisustuksella on valtava vaikutus talon tunnelmaan. Materiaalivalikoimamme on yksi markkinoiden laajimpia.

Tarkempaa tietoa materiaaleista ja talomallien muuntelumahdollisuuksista saat alueesi Kannustalo-myyjältä.

Auma 100 B keittiö ja olohuone

UUSI AUMA-MALLISTO

Tilaa esite suoraan kotiisi

Tilaa esite

Ota yhteyttä Kannustalo-myyjään