HARMAJA 151

5h + k, huoneistoala 151,5 m2, kerrosala 168,5 m2 (164,5 m2)

Talon pohjaratkaisu on kehitysversio huippusuositusta ja perheen arjessa hyvin toimivasta Harmaja 135 -talomallista. Kodin sydän on iso ja valoisa keittiö-oleskelutila, jonka ympärillä on makuuhuoneet. Tässä mallissa on talon toisessa päässä myös kolme tilavaa makuuhuonetta perusversion kahden sijasta. Näistä suurimman makuuhuoneen (11,5 m2) yhteyteen on suunniteltu iso vaatehuone, joka on helppo sisustaa myös etätyöpisteeksi. Takapihalle voi lisätä katettua terassia.

Harmaja 151 -talomalliin sopii harjakaton lisäksi pulpetti- ja aumakatto sekä murrettu harjakatto.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis  274 640

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen! Lue lisää >>

Sisusta itse  212 210

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen. Lue lisää >>

Talopaketti  82 060

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen. Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.

Tutustu toimitustapoihin Kannustalon hintaturva

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut:

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Kaskipuun Thermo ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Ota yhteyttä Kannustalo-myyjään

Suomi-mallisto laajenee!

Tilaa esite suoraan kotiisi

Tilaa esite