Lato

Pelkistetty ja suoralinjainen Kannustalon Lato on modernia puuarkkitehtuuria parhaimillaan: Talomallin esikuvana on ikiainen, suomalainen lato. Valmistalona Lato on selkeän muotonsa ansiosta kustannustehokas. Ladon modernin linjakas tyyli sopii maalle ja kaupunkiin, pienille tonteille tai avaralle peltoaukealle, lapsiperheille ja senioreille. Hyvin suunnitellut, esteettömät ja avarat tilat toimivat kaikenikäisillä asukkailla.

Lato-talon pohjaratkaisu on myös erittäin joustava. Talomallia on helppo muokata perheen toiveiden ja tontin vaatimusten mukaan. Alueesi Kannustalo-edustaja ja suunnittelijamme ovat apunasi talomallin räätälöinnissä. Lato-valmistalo on saatavissa sekä muuttovalmiina toimituksena (Kannustalon moduulimuuttovalmis ja Kannusplus-toimitus) että perinteisenä talopakettina.

TILAA ESITTEITÄ


Virtuaalikierroksetvirtuaalikierrokset-kollaasi

Virtuaalikierroksilla pääset tutustumaan tarkemmin useisiin erilaisiin valmiisiin Lato-koteihin. Talojen pohjaratkaisuja ja julkisivuja on muokattu asiakasperheen toiveiden ja tarpeiden mukaan. Virtuaalikierroksista löydät myös Lato-messutalomme Jyväskylän asuntomessuilta ja Habitare-messuilla vuonna 2009 esitellyn Ladon ensimmäisen prototyypin.

Tutustu virtuaalikierroksiin


Lato 121 H on Lato-perheen uusin tulokas!lato-121-h-talvi

Lato 121 H -malli on tehty erityisesti ruuhkavuosia eläville perheille. Halusimme suunnitella kustannustehokkaan kodin, jossa olisi kaikki tarpeellinen, eikä mitään turhaa. Ja ennen kaikkea, halusimme, että koti on moduuli muuttovalmis talomalli, koska se on helpoin ja nopein tapa tehdä oma koti.

Tutustu tarkemmin


LATO-MALLISTO LAAJENEElato-136x

Suunnittelijamme loivat kolme uutta versiota Lato-mallistoon. Nyt meillä on ilo esitellä Sinulle uudet LATO 136X -talomallit. Niissä on 4 huonetta ja keittiö. Talojen huoneistoala on 136,0 m2 ja kerrosala 159,0 m2. LATO 136X -talot on helppo sijoittaa erilaisille tonteille. Jokaista taloa voidaan muokata sinun perheesi tarpeiden ja tontin vaatimusten mukaan.

Tutustu uusiin malleihin


Lato-messutaloRakensimme Jyväskylän asuntomessuille muuttovalmiin Ladon.

Kannustalon omakotitalo Lato on saanut selkeät muotonsa ikiaikaisesta ladosta. Kannustalon moderni puutalo Lato rakennettiin Jyväskylän asuntomessuille 2014, mutta ensiesittelynsä talomalli sai jo vuoden 2009 Habitare-messuilla . Pohjaratkaisussa Ladolle on tunnusomaista pitkät näkymät tilasta toiseen sekä samaa tilaa oleva, iso yhtenäinen oleskelutila ja keittiö. Se on moderni tupa, jossa jokainen voi puuhata omia asioitaan yhdessä ja erikseen. Selkeän muotonsa ansiosta Lato on erittäin kustannustehokas rakentaa.

Tutustu messutaloon

Lato – messutalon tarina

Messutalon sisustusvideo

Messutalon asennus

Virtuaalikierros


Ensimmäinen Latoulla-ensimmainen-lato

Kannustalon Lato-malliston lähtökohta on sisustussuunnittelija, päätoimittaja Ulla Koskisen ja Sameli Rantasen perheelleen suunnittelema Koti. Perhe kertoi haaveilleensa valkoisesta kivitalosta. Päätös muuttaa maalle laittoi suunnitelmat uusiksi. Ulla ja Sameli kokivat, että puutalo sopi paremmin metsän reunalla sijaitsevalle, laajalle peltoaukealle avautuvalle tontille. Automatkoilla kaupungista maalle he huomasivat ihalevansa yhä uudelleen perinteisiä latoja. Niiden äärimmäisen kostailematon ja selkeä muotokieli viehätti. Ikiaikainen lato antoi idean heidän omalle kodilleen.

Ullan ja Samelin Lato-Koti on esitelty parissakymmenessä maailman johtavassa sisustuslehdessä ja useissa kirjoissa. Lato-talo puhuttelee ihmisiä ympäri maailmaa, asuinmaasta ja kulttuurista riippumatta.

Tutustu Ullan ja Samelin Latoon


Lato Jyväskylän asuntomessuilla 2014

Esitteet

Tilaa esitteitä kotiisi tai lue verkossa.

Esitteet

Kannustalo-edustajat

Ota yhteyttä Kannustalo-edustajaasi.