Sisusta itse -toimitus

Kannustalon sisusta itse -toimitustapa on paras vaihtoehto sinulle, joka haluat sisustaa talosi itse ja osallistua jonkin verran rakentamiseen. Kannustalon kokeneet ammattilaiset hoitavat puolestasi raskaimmat työt, valmistavat kodin pinnat levyvalmiiksi ja huolehtivat talotekniikasta. Sen jälkeen jatkat rakentamista ja sisustamista oman makusi mukaan.

 

 

Saatavuus

Sisusta itse -toimituksia on saatavana seuraaville alueille: Uusimaa, Kanta-Häme, Kymenlaakso, Pirkanmaa, Päijät-Häme, Satakunta sekä Varsinais-Suomi.

Muualla Suomessa Talopaketti-toimituksesta Sisusta itse -toimitukseksi rakentaminen on saatavana myyjiemme yhteistyökumppanien avulla.

Mitä Kannustalon sisusta itse -toimitukseen kuuluu?

Kannustalo rakentaa kotisi perustuksista lähtien sisustusta vaille valmiiksi. Me Kannustalolla teemme vaativimmat ja raskaimmat työvaiheet puolestasi ja vastaamme talotekniikasta, kuten sähkö- ja lvi-asennuksista.

Sisusta itse -vaihtoehdossa talosi on tehty sisäpuolelta valmiiksi levytetyille seinille ja valetulle lattialle. Pääset tekemään sen jälkeen pinta- ja sisustustyöt täysin oman mielesi mukaisesti ja omassa aikataulussasi. Hankit kaikki kalusteet, kodinkoneet ja sisustusmateriaalit itse sieltä, mistä haluat.

Ulkopuolelta kotisi on yhtä valmis kuin Kannustalon muuttovalmiissa toimituksessa.

Haaveena oma Kannustalo? Ota tästä yhteyttä alueesi myyjään, kerro tarpeistasi ja toteutetaan talohaaveesi yhdessä!

Sisusta itse -toimitus lyhyesti

  • Valitse ja räätälöi mieleisesi talomalli.
  • Rakennamme talosi sisäpinnat levyvalmiiksi ja valamme lattiat. Ulkopinnoilta rakennamme talon valmiiksi.
  • Huolehdimme talotekniikasta.
  • Teet itse talon pinta- ja sisustustyöt sekä kalustehankinnat.
  • Hintoihin lisättävä mm. rahtikulut, tontti, liittymät ja maatyöt. Katso tarkempi toimitussisältö.

Sisusta itse Plus -toimitus

Sisusta itse Plussassa tavallisen Sisusta itse -toimituksen lisäksi me tasoitamme ja maalaamme kipsilevypinnat sekä teemme vesieristys- ja laatoitustyöt.

Kenelle Sisusta itse -toimitus sopii?

Sisusta itse -talotoimitus on paras vaihtoehto rakentajille, jotka haluavat osallistua talon sisäpintojen rakentamiseen ja tehdä talon pintavalinnat itse oman maun ja aikataulun mukaan.

Kokemuksia Kannustalon sisusta itse -toimituksesta? Lue rakentajien kokemuksista tästä.

Sisusta itse -talon hinta – vaikuta budjettiin omalla työlläsi

Sisusta itse -toimituksessa voit säästää omalla työlläsi, jos sinulla on aikaa ja taitoa osallistua itse tekemiseen tai jos tuttavapiiristäsi löytyy ammattilaisia. Omalla työlläsi voit vaikuttaa talosi kokonaisbudjettiin. Sisustusmateriaaleja valitessa voit käyttää hyväksesi myös omia verkostojasi.

3 syytä valita Kannustalon sisusta itse -toimitus

  1. Kannustalo hoitaa raskaimmat työt puolestasi. Sisusta itse on hyvä vaihtoehto, kun haluat osallistua rakentamiseen, mutta jättää vaativimmat työvaiheet muiden huoleksi. Kannustalon ammattilaiset hoitavat talon rakentamisen levyvalmiiksi ja vastaavat talotekniikasta.
  2. Oma kädenjälkesi ja sisustusmakusi näkyy. Kun teet pintatyöt itse, saat juuri mieluisesi sisustuksen. Voit hankkia kaikki pintamateriaalit, kiintokalusteet ja kodinkoneet itse haluamastasi paikasta ja käyttää omia suhteitasi.
  3. Voit vaikuttaa talon hintaan omalla työlläsi. Kun rakennat talon loppuun omassa aikataulussasi itse tai tuttujen ammattilaisten kanssa, pääset säätämään talon kokonaisbudjettia mielesi mukaan.

Löysitkö etsimääsi tietoa?

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.