Harmaja

Harmaja-talomallisto on suunniteltu yhteistyössä sisustussuunnittelija Helena Karihtalan kanssa. Harmaja on arjessa toimiva, rento, moderni, valoisa, avara ja konstailematon omakotitalo – Koti perheelle, jossa eletään kiireistä arkea ja arvostetaan yhteistä aikaa. Harmaja-talomalleja voidaan räätälöidä perheesi toiveiden ja tontin vaatimusten mukaan. Alueesi Kannustalo-edustaja on apunasi talomallin muokkaamisessa. Harmaja-talomalliston toimitustavat ovat muuttovalmis Kannusplus-toimitus ja perinteinen räätälöity talopaketti.

TILAA ESITTEITÄ


Virtuaalikierroksetvirtuaalikierrokset-kollaasi

Virtuaalikierroksilla pääset tutustumaan aitoihin Kannustaloihin. Vieraile rakastetuissa messutaloissamme ja sukella asiakkaittemme ihastuttaviin Koteihin. Ripaus mielikuvitusta siivittää sinut paikan päälle.

Tutustu virtuaalikierroksiin


Harmaja Saimaa -messutaloharmaja-saimaa-ilmakuva-1

Kannustalon moderni puutalo suunniteltiin asiakasperheen toiveiden mukaan ympäröivää maisemaa kunnioittaen. Saimaa-näkymien hyödyntäminen on ollut suunnittelun kantava voima. Isot maisemaikkunat yhdistävät talon sisätilat ympäröivään luontoon ja tuovat huikeat järvinäköalat osaksi sisustusta.

Tutustu messutaloon


valkoinen_harmaja_010

Löydät sivuiltamme paljon valokuvia, virtuaalikierroksia ja videoita asiakasperheidemme Harmaja-kodeista. Monet Harmaja-perheet ovat innokkaita bloggaajia ja somettajia. Tunnetuin Harmaja-blogi on Suvi Melenderin suosittu Valkoinen Harmaja. Huippulahjakas Suvi on myös suunnittellut puuseppiemme kanssa Harmajan tyyliin sopivia piharakennuksia.

Asiakkaiden kuvia

Esitteet

Tilaa esitteitä kotiisi tai lue verkossa.

Esitteet

Kannustalo-edustajat

Ota yhteyttä Kannustalo-edustajaasi.