Harmaja

Sisustussuunnittelija Helena Karihtala oli mukana ideoimassa Harmaja-mallistoa. Meillä oli lähtökohtana toimiva koti perheelle, jossa eletään kiireistä arkea ja arvostetaan yhteistä aikaa. Helena halusi tuoda talomalliin selkeitä linjoja ja hienostuneisuutta. Samalla kokonaisuuden tuli olla konstailematon ja rento.

Kannustalon Harmaja on täydellinen koti Sinulle, joka arvostat käytännöllistä ja selkeää asumista. Harmajan moderni puuarkkitehtuuri kestää aikaa ja sopii hienosti suomalaiseen maisemaan. Tutustu mallistoon ja kerro toiveesi. Räätälöimme Sinulle unelmakodin, jonka arvo säilyy.

willa aawa

Tyylikästä ja toimivaa asumista

Aina tyylikäs Harmaja on moderni ja toimiva koti kiireistä arkea elävälle mutta yhteistä aikaa arvostavalle perheelle. Harmajassa on selkeä arkkitehtuuri ja oivaltava pohjaratkaisu. Siitä on hyvä suunnitella ja sisustaa persoonallinen koti, jossa on tilaa sekä rentoon yhdessäoloon että rauhalliseen vetäytymiseen.

willa aawa sisältä

Toteutamme yhdessä toiveesi

Harmaja-mallisto on monipuolinen ja muuntautumiskykyinen. Voit toteuttaa omat toiveesi ja valita hyvistä vaihtoehdoista mieleisesi, kun suunnittelemme kanssasi juuri Sinulle räätälöidyn Harmaja-kodin. Jokainen Harmaja on yksilöllinen.

harmaja talomalli sisältä

Harmaja on neliöitään tilavampi

Sisällä Harmajassa tekee vaikutuksen tyylin selkeys ja oivaltava tilankäyttö. Harmaja on neliöitään isompi, sillä hukkatilaa ei ole. Talon sydän on iso ja avara oleskelutila, jossa yhdistyvät keittiö, ruokailutila ja olohuone. Makuuhuoneet ja märkätilat on sijoitettu sen ympärille. Harmajassa ei ole turhia käytäviä tai unohtuneita nurkkia.

Isot terassit ovat oleellinen osa Harmajan ideaa. Varsinkin kesällä ne ovat hyvässä käytössä, kun niillä vietetään aikaa, kokataan ja syödään.

harmaja helena karihtalan suunnittelemana

Tärkeät yksityiskohdat

Pitkät näkymät tilasta toiseen ja isot maisemaikkunat tekevät jokaisesta Harmaja-kodista avaran ja valoisan. Asuintilat jatkuvat ulos terasseille, joille on käynti monesta eri huoneesta. Huolellisesti suunnitellut ja toteutetut yksityiskohdat kuuluvat Harmajaan, jossa on myös paljon säilytystilaa. Iso kodinhoitohuone ja walk-in-vaatehuone voidaan sijoittaa jokaiseen Harmaja-kotiin.

harmaja saimaa talomalli olohuoneesta josta pääsee terassille

Rakastettu edelläkävijä

Harmaja-mallisto on modernin suomalaisen puutalorakentamisen edelläkävijä. Harmaja-koteja on rakennettu vuodesta 2004. Mallisto laajeni Harmaja Saimaa -taloilla 2017. Tutustu kumpaankin talomallistoon. Muuntautumiskykyisistä malleista on helppo räätälöidä kaikki toiveesi täyttävä, arvonsa säilyttävä koti.

helena karihtalan suunnittelma keittiö

Valitse tyylisi

Kannustalon sisustuspalvelu tarjoaa rakentajalle kaiken, mitä valmiissa kodissa tarvitaan. Haluatko sisustaa Harmaja-kotisi modernisti, perinteisesti vai romanttisesti? Kysy Kannustalo-myyjältäsi sisustussuunnittelijoistamme. He auttavat Sinua kaluste- ja materiaalivalinnoissasi.

Löysitkö sopivan talomallin?

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.

Suomen kauneimmat kodit

Tutustu Harmaja-rakentajien tarinoihin. Saat paljon hyviä vinkkejä ja ideoita oman kotisi toteuttamiseksi.

Tutustu

Uusi Vapaus-mallisto nyt tilattavissa!

Tilaa esite