Harmaja

Harmaja-talomallisto on suunniteltu yhteistyössä sisustussuunnittelija Helena Karihtalan kanssa. Harmaja on arjessa toimiva, rento, moderni, valoisa, avara ja konstailematon omakotitalo – Koti perheelle, jossa eletään kiireistä arkea ja arvostetaan yhteistä aikaa. Harmaja-talomalleja voidaan räätälöidä perheesi toiveiden ja tontin vaatimusten mukaan. Alueesi Kannustalo-edustaja on apunasi talomallin muokkaamisessa. Harmaja-talomalliston toimitustavat ovat muuttovalmis Kannusplus-toimitus ja perinteinen räätälöity talopaketti.

TILAA ESITTEITÄ


Virtuaalikierroksetvirtuaalikierrokset-kollaasi

Virtuaalikierroksilla pääset tutustumaan aitoihin Kannustaloihin. Vieraile rakastetuissa messutaloissamme ja sukella asiakkaittemme ihastuttaviin Koteihin. Ripaus mielikuvitusta siivittää sinut paikan päälle.

Tutustu virtuaalikierroksiin


Harmaja Saimaa -messutaloharmaja-saimaa-ilmakuva-1

Kannustalon moderni puutalo suunniteltiin asiakasperheen toiveiden mukaan ympäröivää maisemaa kunnioittaen. Saimaa-näkymien hyödyntäminen on ollut suunnittelun kantava voima. Isot maisemaikkunat yhdistävät talon sisätilat ympäröivään luontoon ja tuovat huikeat järvinäköalat osaksi sisustusta.

Tutustu messutaloon


Itselle suunniteltu Harmajaharmaja

Sisustussuunnittelija Helena Karihtala oli mukana ideoimassa Harmaja-mallistoa. Suunnittelun lähtökohtana oli tehdä toimiva koti kiireistä arkea elävälle ja yhteistä aikaa arvostavalle perheelle. Aluksi oli puhe vain yhdestä talomallista, mutta työn edetessä mallisto kasvoi – ja myös Helenasta itsestään tuli Harmaja-rakentaja.
Tutustu Helenan taloon


Valkoinen Harmajavalkoinen_harmaja_010

Löydät sivuiltamme paljon valokuvia, virtuaalikierroksia ja videoita asiakasperheidemme Harmaja-kodeista. Monet Harmaja-perheet ovat innokkaita bloggaajia ja somettajia. Tunnetuin Harmaja-blogi on Suvi Melenderin suosittu Valkoinen Harmaja. Huippulahjakas Suvi on myös suunnittellut puuseppiemme kanssa Harmajan tyyliin sopivia piharakennuksia.

Asiakkaiden kuvia

Esitteet

Tilaa esitteitä kotiisi tai lue verkossa.

Esitteet

Kannustalo-edustajat

Ota yhteyttä Kannustalo-edustajaasi.