AUMA 100

4-5h + k, huoneistoala 99,5 m2, kerrosala 114,0 m2 (110,0 m2)

Ajaton aumakatto korostaa kauniisti talon mallia ja linjakkuutta. Suuret, katetut terassit jatkavat oleskelutiloja ulos ja antavat suojaa sisätiloihin aurinkoisena päivänä.

Taloon voi valita pysty- tai vaakalaudoituksen tai Lato-paneloinnin.

Auma 100 -mallissa olohuone ja keittiö ovat avaraa, yhtenäistä tilaa, johon näyttävät maisemaikkunat tuovat runsaasti luonnonvaloa. Tämä talomalli sopii erinomaisesti pienelle perheelle tai vaikkapa kakkoskodiksi. Malli sopii ihanteellisesti myös kahden aikuisen elämäntilanteeseen. Pohjaratkaisusta saadaan helposti muokattua esteetön oviaukkoja leventämällä.

Pohjaratkaisu mahdollistaa myös yhden lisämakuuhuoneen, vaikkapa vierashuoneen, rakentamisen talon päätyyn. Terassi jatkuu saumattomasti sisäänkäynniltä oleskelutilojen eteen.

Maisemoidussa kuvassa erikoisvarusteltu Auma 100 B.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis  249 010

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen! Lue lisää >>

Sisusta itse  198 100

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen. Lue lisää >>

Talopaketti  82 790

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen. Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.

Tutustu toimitustapoihin Kannustalon hintaturva

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut:

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Kaskipuun Thermo ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Ota yhteyttä Kannustalo-myyjään

Suomi-mallisto laajenee!

Tilaa esite suoraan kotiisi

Tilaa esite