AUMA 100

Huoneluku: 4-5h + k
Huoneistoala: 99,5 m2
Kerrosala: 114,0 m2
Kerrosala (250 mm): 110,0 m2

Ajaton aumakatto korostaa kauniisti talon mallia ja linjakkuutta. Suuret, katetut terassit jatkavat oleskelutiloja ulos ja antavat suojaa sisätiloihin aurinkoisena päivänä.

Taloon voi valita pysty- tai vaakalaudoituksen tai Lato-paneloinnin.

Auma 100 -mallissa olohuone ja keittiö ovat avaraa, yhtenäistä tilaa, johon näyttävät maisemaikkunat tuovat runsaasti luonnonvaloa. Tämä talomalli sopii erinomaisesti pienelle perheelle tai vaikkapa kakkoskodiksi. Malli sopii ihanteellisesti myös kahden aikuisen elämäntilanteeseen. Pohjaratkaisusta saadaan helposti muokattua esteetön oviaukkoja leventämällä.

Pohjaratkaisu mahdollistaa myös yhden lisämakuuhuoneen, vaikkapa vierashuoneen, rakentamisen talon päätyyn. Terassi jatkuu saumattomasti sisäänkäynniltä oleskelutilojen eteen.

Maisemoidussa kuvassa erikoisvarusteltu Auma 100 B.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?
Aluevalinta voi vaikuttaa hintaan.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis 227 330

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen!
Lue lisää >>

Sisusta itse 184 980

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen.
Lue lisää >>

Talopaketti 73 080

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen.
Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.
Hinnat päivitetty viimeksi 27.10.2023.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Tiivin ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Mitä pidit talomallista?

10+ vastausta

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.

RAKENTAJATARINA: Golfkentän laidalla

Aiemman vapaa-ajan kotinsa itse rakennuttaneet Viktoria ja Timo Herskoi eivät voineet uskoa, kuinka vaivattomasti Kannustalon Muuttovalmis-talo valmistui. Nyt he viettävät paljon aikaa Auma-talossaan Nordcenterin golfresortissa.

Lue tästä

Uusi Vapaus-mallisto nyt tilattavissa!

Tilaa esite