AUMA 123 C

4h + k, huoneistoala 123,0 m2, kerrosala 143,0 m2 (138,5 m2)

Auma 123 C on erikoisversio perusmallista. Olohuoneessa on erikoiskorkeat maisema ikkunat. Ulkoverhouspaneelina on Kannustalon näyttävä 28 mm paksu ja 195 mm leveä pystypaneeli. Osassa taloa olevat ikkunoiden eteen vedettävät luukut ja uusi pystyrimasäleikkö antavat näkösuojaa. Ne tuovat myös vähän aasialaista twistiä muuten skandinaavisen puhdaslinjaiseen arkkitehtuuriin.

Auma 123 -mallissa on Jyväskylän Asuntomessujen Lato-talosta tuttu pohjaratkaisu. Sisäänkäynnistä avautuu avara eteistila, joka jatkuu saumattomasti olohuone-ruokailutilaksi. Kulmaikkunat tuovat runsaasti luonnonvaloa oleskelutilaan. Keittiö on samaa tilaa, mutta kuitenkin suojassa, omassa nurkkauksessa. Vanhempien makuuhuoneesta pääsee walk-in vaatehuoneen kautta pesutiloihin.

Suojaiset katetut terassit on kiertävät talon kolmella sivulla. Talon päädyssä on iso, katettu terassi, johon on käynti yhtenäisestä olohuone-ruokailutilasta.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?
Aluevalinta voi vaikuttaa hintaan.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis  280 320

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen! Lue lisää >>

Sisusta itse  226 700

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen. Lue lisää >>

Talopaketti  91 650

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen. Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.
Hinnat päivitetty viimeksi 30.1.2023.

Tutustu toimitustapoihin Kannustalon hintaturva

Muokkaa sinulle sopivaksi

Tutustu lyhyiden videoiden välityksellä kuinka talomalli ja toimitus voidaan muunnella sinulle sopivaksi.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Tiivin ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Mitä pidit talomallista?

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.

Uusi KannustaloNews 2023

Lue upea messuesitteemme!

Avaa esite