AUMA 123

Huoneluku: 4h + k
Huoneistoala: 123,0 m2
Kerrosala: 143,0 m2
Kerrosala (250 mm): 138,5 m2

Auma 123 -mallissa on Jyväskylän Asuntomessujen Lato-talosta tuttu pohjaratkaisu. Sisäänkäynnistä avautuu avara eteistila, joka jatkuu saumattomasti olohuone-ruokailutilaksi. Kulmaikkunat tuovat runsaasti luonnonvaloa oleskelutilaan. Keittiö on samaa tilaa, mutta kuitenkin suojassa, omassa nurkkauksessa.

Talon päädyssä on katettu terassi, johon on käynti yhtenäisestä olohuone-ruokailutilasta. Halutessa perusmallin sisääntuloterassin voi laajentaa koko pitkän sivun levyiseksi. Tontin vaatimukset huomioiden terassit voidaan suunnitella myös kiertämään taloa vaikka neljällä sivulla. Tarkempaa tietoa muutosmahdollisuuksista saat Kannustalo-myyjältäsi.

Maisemoitu kuva on erikoisvarusteinen Auma 123 C.

Katso sama pohjaratkaisu Lato 123 julkisivulla

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?
Aluevalinta voi vaikuttaa hintaan.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis 254 190

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen!
Lue lisää >>

Sisusta itse 198 120

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen.
Lue lisää >>

Talopaketti 73 340

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen.
Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.
Hinnat päivitetty viimeksi 27.10.2023.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Tiivin ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Mitä pidit talomallista?

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.

Uusi Vapaus-mallisto nyt tilattavissa!

Tilaa esite