AUMA 126

Huoneluku: 4–5 h + k
Huoneistoala: 126,0 m2
Kerrosala: 153,0 m2
Kerrosala (250 mm): 148,0 m2

Tässä talossa on sama toimiva pohja kuin Harmaja 126 -mallissa. Kolmen makuuhuoneen kodissa tehoneliöt on sijoitettu järkevästi kahteen kerrokseen. Valoisa alakerta on yhtenäistä keittiö-oleskelutilaa. Olohuoneesta voidaan myös erottaa lisähuone. Tämä talo sopii pienellekin tontille, koska pohjan lattiapinta-ala on vain 70 neliötä. Kaikki kolme reilunkokoista makuuhuonetta on yläkerrassa. Yläkerran varustukseen kuuluvat myös tilava kylpyhuone ja kodinhoitohuone.

Katso sama pohjaratkaisu Harmaja 126 ja Lato 126 julkisivulla

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?
Aluevalinta voi vaikuttaa hintaan.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis 280 500

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen!
Lue lisää >>

Sisusta itse 215 630

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen.
Lue lisää >>

Talopaketti 82 580

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen.
Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.
Hinnat päivitetty viimeksi 27.10.2023.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Tiivin ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Mitä pidit talomallista?

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.

Uusi Vapaus-mallisto nyt tilattavissa!

Tilaa esite