AUMA 133 B

4h + k, huoneistoala 133,0 m2, kerrosala 155,5 m2 (150,5 m2)

Auma 133 B on erikoisversio perusmallista. Olohuoneessa on isot maisemaikkunat. Ne tuovat täysin uudenlaisen valon ja tilan tunnun oleskelutilaan. Julkisivujen verhouksena on Kannustalon laadukas, 28 mm paksu ja 195 mm leveä pystypaneeli, joka on sahattu oikeaoppisesti sydänpuoli ulospäin. Takapihan iso, katettu terassi tuo sopivasti suojaa ja varjoa sisätiloihin kuumina kesäpäivinä. Terassin seinäkkeiden avulla voidaan tarvittaessa sulkea tiettyjä näkymiä.

Pohjaratkaisu on sama kuin suosituissa Harmaja 133 – ja 135 -talomalleissa. Kodin sydän on suuri moderni tupa, johon keskittyy niin olohuone, keittiö kuin ruokailutilakin.

Auma 133 -mallissa ensimmäinen näkymä sisäänkäynniltä avautuu kohti näyttäviä maisemaikkunoita ja sen kautta ympäröivään luontoon. Suuret, katetut terassit jatkavat terassikautta pitkälle syksyyn.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis  272 090

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen! Lue lisää >>

Sisusta itse  219 090

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen. Lue lisää >>

Talopaketti  92 190

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen. Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.

Tutustu toimitustapoihin

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut:

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Kaskipuun Thermo ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Ota yhteyttä Kannustalo-myyjään

Uusi Unelmista kodiksi on tilattavissa!

Tilaa esite suoraan kotiisi

Tilaa esite