Fregatti

Koti, jossa neliöitä on maltillisesti, mutta avaruutta ja tilantuntua paljon. Voit rakentaa toiveittesi mukaan modernin tai klassisen Fregatin, joka sopii pienellekin tontille.

Fregatti soveltuu moneen ympäristöön

Fregatti-talon tunnistaa ulkoa modernista pystyrimalaudoituksesta, jyrkästi kaltevasta katosta ja isoista maisemaikkunoista. Sisäänkäynti on talon lyhyellä sivulla, jonka ansiosta Fregatti soveltuu erityisen hyvin tiiviisti kaavoitetuille alueille ja pitkille, kapeille tonteille.

musta fregatti talomalli edestä

Ykkös- tai kakkoskoti

Pienessä talossa on jylhä tunnelma! Isot maisemaikkunat ja korkealle kohoava katto tyylikkäine avoparruineen tekevät tilasta ainutlaatuisen ja kauniin. Fregatti sopii loistavasti myös kakkoskodiksi tai kesähuvilaksi.

Ekologinen koti

Fregatin materiaalivalinnat ovat ekologisia. Esimerkiksi ulkoverhous on pohjoisessa kasvanutta tiukkasyistä kuusipuuta. Voit valita kaikkiin Kannustalon Fregatti-taloihin luonnollisen Ekovilla-puukuitueristeen. Kaikki pintamateriaalit täyttävät M1-päästöluokituksen.

fregatti talomalli edestä

Kustannustehokkuus

Fregatti-malliston talot ovat asumiskustannuksiltaan edullisia, sillä neliöitä on maltillisesti. Fregatissa maksat vain tilasta, jota todella käytät. Talon tyyliä voi muokata muun muassa valitsemalla ruutuikkunat.

kannustalon fregatti-malliston olohuone

Sisustuksessa valinnanvaraa

Kannustalon Sisustus-studio palvelee muuttovalmiin Fregatti-talopaketin ostajaa. Voit valita kotisi pintamateriaalit laajasta materiaalivalikoimastamme, joka on koottu yhteistyössä sisustusalan parhaiden ammattilaisten kanssa. Tutustu tarkemmin Kannustalon muuttovalmiiden sisustukseen.

fregatti olohuone merelle päin

Suunnitellaan yhdessä

Tutustu uuteen Fregatti-mallistoon ja kerro toiveesi Kannustalo-myyjällesi. Fregatti on monenlaisiin tarpeisiin muuntautuva talo, jonka voit rakentaa myös kaksikerroksisena.

Löysitkö sopivan talomallin?

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.

Suomen kauneimpia koteja

Ihastu upeisiin koteihin ja tutustu asiakkaidemme tarinoihin.

Tutustu

Uusi Vapaus-mallisto nyt tilattavissa!

Tilaa esite