FREGATTI 147

4h + k, huoneistoala 146,5 m2, kerrosala 175,5 m2

Kaksikerroksinen Fregatti sopii suuremmallekin perheelle. Neljän tilavan makuuhuoneen toimivassa perheasunnossa on kaikki, mitä tarvitaan. Talomallia on helppo muokata tontin näkymien mukaan: ikkunoiden sijaintia tai kokoa voi muuttaa. Sisäänvedetty terassi ja parveke tuovat yksityisyyttä.

Kun tähän Fregattiin astuu sisään, avautuu eteisestä laaja näkymä olohuoneeseen ja näyttäviin ikkunoihin. Kodin sydämen muodostaa alakerran yhdistetty keittiö-ruokailutila-olohuone. Selkeät, yhdensuuntaiset portaat lisäävät avaruutta.

Olohuone jatkuu yhtenäisenä tilana keittiöön. Keittiösaareke ja takka rytmittävät tilaa. Keittiössä puuhaillessa voi ihailla olohuoneesta aukeavaa maisemaa. Alakertaan saa myös yhden lisämakuuhuoneen.

Yläkerran suurta ateljee-tyyppistä tilaa voi hyödyntää monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Tilavasta makuuhuoneesta voidaan tehdä käynti kodin toiselle, pienemmälle parvekkeelle.

Suosikit

Voit lisätä talomalleja suosikkeihisi ja tarkkailla niitä Suosikeissa.

HUOMIOI, KUN VERTAAT:

Tässä mallissa laajempi sisältö (Sisusta itse- ja Muuttovalmissisällöt)

  • Lämmönlähde mukana hinnassa
  • Kuvien mukaiset terassit valmiiksi tehtynä
  • Kannustalo huolehtii tavaroiden vastaanoton ja suojauksen
  • Rakennusaikainen siivous
  • Kannustalo vastaa työturvallisuudesta oman toimituksen osalta
  • Meillä vakiona thermorakenteiset ulko-ovet (asunto-osa)

Valitse alue

Minne aiot rakentaa?

Eteläinen Suomi on Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuolinen alue ja Muu Suomi sen yläpuoliset alueet.

Muutto­valmis

288 800 €

Hintoihin lisättävä mm. rahtikulut, tontti, liittymät ja maatyöt.


Muuttovalmis-toimitus on vaivaton vaihtoehto: yhdellä sopimuksella saat valmiin talon ja avaimet käteen! Muuttovalmiissa toimituksessa talon elementit rakennetaan sisätiloissa tehtaalla. Työmaalla rakennamme elementeistä talosi muuttovalmiiksi niin ulkoa kuin sisältä.

24.08.2019
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Sisusta itse

234 500 €

Hintoihin lisättävä mm. rahtikulut, tontti, liittymät ja maatyöt.


Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen. Rakennamme kotisi pinnat levyvalmiiksi ja huolehdimme talotekniikasta, kuten sähköistä. Jatkat sen jälkeen rakentamista itse hankkimistasi materiaaleista.

24.08.2019
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Talopaketti

Talopakettitoimituksessa toimitamme ulkoseinäelementit, kattokannattajat ja valitsemasi rakennusmateriaalit työmaalle. Asennamme talopaketin vähintään säältä suojaan, pisimmillään ulkoapäin valmiiksi. Tämän jälkeen huolehdit itse talon rakentamisesta valmiiksi.

24.08.2019
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää

Ota yhteyttä Kannustalo-myyjään.