FREGATTI 147

4h + k, huoneistoala 146,5 m2, kerrosala 175,5 m2 ( m2)

Kaksikerroksinen Fregatti sopii suuremmallekin perheelle. Neljän tilavan makuuhuoneen toimivassa perheasunnossa on kaikki, mitä tarvitaan. Talomallia on helppo muokata tontin näkymien mukaan: ikkunoiden sijaintia tai kokoa voi muuttaa. Sisäänvedetty terassi ja parveke tuovat yksityisyyttä.

Kun tähän Fregattiin astuu sisään, avautuu eteisestä laaja näkymä olohuoneeseen ja näyttäviin ikkunoihin. Kodin sydämen muodostaa alakerran yhdistetty keittiö-ruokailutila-olohuone. Selkeät, yhdensuuntaiset portaat lisäävät avaruutta.

Olohuone jatkuu yhtenäisenä tilana keittiöön. Keittiösaareke ja takka rytmittävät tilaa. Keittiössä puuhaillessa voi ihailla olohuoneesta aukeavaa maisemaa. Alakertaan saa myös yhden lisämakuuhuoneen.

Yläkerran suurta ateljee-tyyppistä tilaa voi hyödyntää monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Tilavasta makuuhuoneesta voidaan tehdä käynti kodin toiselle, pienemmälle parvekkeelle.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis  311 440

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen! Lue lisää >>

Sisusta itse  247 540

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen. Lue lisää >>

Talopaketti  98 710

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen. Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.
Hinnat päivitetty viimeksi 1.10.2022.

Tutustu toimitustapoihin Kannustalon hintaturva

Mitä pidit talomallista?

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Kaskipuun Thermo ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Muuntele sopivaksi

Tutustu lyhyiden videoiden välityksellä kuinka talomalli ja toimitus voidaan muunnella sinulle sopivaksi.

Ota yhteyttä Kannustalo-myyjään

UUSI AUMA-MALLISTO

Tilaa esite suoraan kotiisi

Tilaa esite