FREGATTI 147

Huoneluku: 4h + k
Huoneistoala: 146,5 m2
Kerrosala: 175,5 m2
Kerrosala (250 mm): m2

Kaksikerroksinen Fregatti sopii suuremmallekin perheelle. Neljän tilavan makuuhuoneen toimivassa perheasunnossa on kaikki, mitä tarvitaan. Talomallia on helppo muokata tontin näkymien mukaan: ikkunoiden sijaintia tai kokoa voi muuttaa. Sisäänvedetty terassi ja parveke tuovat yksityisyyttä.

Kun tähän Fregattiin astuu sisään, avautuu eteisestä laaja näkymä olohuoneeseen ja näyttäviin ikkunoihin. Kodin sydämen muodostaa alakerran yhdistetty keittiö-ruokailutila-olohuone. Selkeät, yhdensuuntaiset portaat lisäävät avaruutta.

Olohuone jatkuu yhtenäisenä tilana keittiöön. Keittiösaareke ja takka rytmittävät tilaa. Keittiössä puuhaillessa voi ihailla olohuoneesta aukeavaa maisemaa. Alakertaan saa myös yhden lisämakuuhuoneen.

Yläkerran suurta ateljee-tyyppistä tilaa voi hyödyntää monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Tilavasta makuuhuoneesta voidaan tehdä käynti kodin toiselle, pienemmälle parvekkeelle.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?
Aluevalinta voi vaikuttaa hintaan.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis 308 590

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen!
Lue lisää >>

Sisusta itse 241 850

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen.
Lue lisää >>

Talopaketti 95 930

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen.
Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.
Hinnat päivitetty viimeksi 27.10.2023.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Tiivin ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Mitä pidit talomallista?

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.

Uusi Vapaus-mallisto nyt tilattavissa!

Tilaa esite