FREGATTI 96

3h + k, huoneistoala 95,5 m2, kerrosala 112,0 m2 ( m2)

Fregatti 96 on yksikerroksinen malli, loivemmalla kattokaltevuudella. Kaikkia Fregatti-talomalleja saa sekä jyrkemmällä (1:0,8) että loivemmalla (1:1,5) kattokaltevuudella. Sisäänvedetty terassi antaa suojaa ja tuo modernia ilmettä julkisivuun.

Yksikerroksinen, tiloiltaan erittäin toimiva Fregatti. Toimii sekä parven kanssa että ilman. Parven alle 160 m2 korkuista tilaa ei lasketa asuinneliöihin, mutta käytännössä matalaan tilaan voisi sijoittaa esimerkiksi makuuhuoneen. Olohuoneeseen voi valita Kannustalon loft-väliseinäikkunan.

Fregatin sydän on olohuone, josta hallitsee suuret maisemaikkunat. Vinon sisäkaton voi valita vain olohuoneen kohdalle tai sekä olohuoneeseen että makuuhuoneeseen.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis  272 470

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen! Lue lisää >>

Sisusta itse  220 320

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen. Lue lisää >>

Talopaketti  84 900

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen. Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.
Hinnat päivitetty viimeksi 30.1.2023.

Tutustu toimitustapoihin Kannustalon hintaturva

Muokkaa sinulle sopivaksi

Tutustu lyhyiden videoiden välityksellä kuinka talomalli ja toimitus voidaan muunnella sinulle sopivaksi.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Tiivin ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Mitä pidit talomallista?

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.

UUSI AUMA-MALLISTO

Tilaa esite suoraan kotiisi

Tilaa esite