LATO 113

5h + k, huoneistoala 113,5 m2, kerrosala 128,5 m2 (124,5 m2)

Uuden LATO 113 -mallin sydämenä on avoin ja avara keittiö-olohuone, jonne tulvii valoa kahdesta ilmansuunnasta: sekä olohuoneen korkeista ikkunoista että keittiön ikkunoista. Kodinhoitohuone ja toinen sisäänkäynti sijaitsevat käytännöllisesti keittiön läheisyydessä. Neljä makuuhuonetta mahdollistavat monenlaiset tilaratkaisut, yhden esimerkiksi etätyöhuoneeksi.

Talomalliemme yhteyteen voidaan myös suunnitella autotalli tai -katos.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis  215 980

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen! Lue lisää >>

Sisusta itse  165 050

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen. Lue lisää >>

Talopaketti  64 930

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen. Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.

Tutustu toimitustapoihin

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut:

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Kaskipuun Thermo ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Ota yhteyttä Kannustalo-myyjään

Uusi Unelmista kodiksi on tilattavissa!

Tilaa esite suoraan kotiisi

Tilaa esite