SUOMI 80/96

Huoneluku: 4h + k
Huoneistoala: 80,0 m2
Kerrosala: 96,0 m2
Kerrosala (250 mm): 92,2 m2

Kannustalon Suomi -talomalliston 80-neliöinen versio on varsinainen tilaihme. Vähiin neliöihin mahtuu kolme makuuhuonetta sekä sauna. Talo sopii hyvin esimerkiksi pienen perheen tarpeisiin. Avoimeen keittiö-ruokailutila-olohuone tilaan valoa tulee kolmesta isosta ja korkeasta ikkunasta. Ruokailutilasta on suora käynti sisäänvedetylle katetulle terassille.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?
Aluevalinta voi vaikuttaa hintaan.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis 200 560

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen!
Lue lisää >>

Sisusta itse 155 080

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen.
Lue lisää >>

Talopaketti 60 560

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen.
Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.
Hinnat päivitetty viimeksi 27.10.2023.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Tiivin ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Mitä pidit talomallista?

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.

Uusi Vapaus-mallisto nyt tilattavissa!

Tilaa esite