Esittely­vaiheet

Kerromme taloesittelysivuilla kohteen esittelyvaiheen. Esittelyvaihe on riippumaton toimitustavasta, joka voi olla Muuttovalmis-, Sisusta itse- tai Talopaketti-toimitus. Alla tarkemmin kerrottuna esittelyvaiheet ja miten se liittyy talon valmistumiseen.

Sisustettu

Sisustettuna esittelykohde on sisä- ja ulkopuolelta valmis, asiakas on muuttanut kotiin ja sisustanut sen mieleisekseen.

Esimerkki virtuaalikierros

Muuttovalmis

Muuttovalmiina esittelykohde on jo sekä sisä- että ulkopuolelta valmis, mutta asiakas ei ole vielä muuttanut asumaan. Kotisi voi näyttää tältä Muuttovalmis-toimituksen jälkeen, kun saat Kannustalolta avaimet käteen ja pääset aloittamaan muuttoa uuteen kotiin.

Esimerkki virtuaalikierros

Levyvalmis

Levyvalmiina esittelykohde on ulkoapäin valmis, mutta sisäpuolelta esittelykohde on vielä levypinnoilla. Kotisi voi näyttää tältä Sisusta itse -toimituksen jälkeen ennen kuin aloitat sisäpuolen viimeistelyn.

Ulkoapäin valmis

Talo on ulkoapäin valmis, mutta sisältä reilusti kesken. Levyvalmista edeltävä vaihe. Kotisi voi näyttää tältä Talopaketti-toimituksen jälkeen Ulkoapäin valmis -asennuslaajuuteen toimitettuna.

Tapahtumat

Tule tutustumaan taloihimme paikan päällä!

Selaa tapahtumia