HARMAJA 109 ESH

Huoneluku: 4h + k
Huoneistoala: 109,0 m2
Kerrosala: 127,5 m2
Kerrosala (250 mm): 123,5 m2

Harmaja 109 talomalli on hyvä esimerkki Kannustalon arjessa toimivasta suunnittelusta. Talo tuntuu neliöitään suuremmalle! Heti sisääntulosta on näkymä olohuoneen isojen ikkunoiden läpi talon takapihalle. Keittiö, ruokailu ja olohuone ovat samaa, valoisaa tilaa. Vanhempien makuuhuone on omassa rauhassa talon toisessa päässä. Sen yhteydessä on ylellinen walk in -vaatehuone. Halutessa makuuhuoneesta voi lisätä käynnin kodinhoitohuoneeseen ja pesutiloihin. Tällainen huonejärjestys toimii erittäin hyvin, jos joku perheenjäsenistä tekee vuorotyötä.

Harmaja 109 -talomalliin sopii myös pulpettikatto.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?
Aluevalinta voi vaikuttaa hintaan.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis 220 510

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen!
Lue lisää >>

Sisusta itse 168 700

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen.
Lue lisää >>

Talopaketti 62 180

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen.
Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.
Hinnat päivitetty viimeksi 27.10.2023.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Tiivin ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Mitä pidit talomallista?

10+ vastausta

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.

Uusi Vapaus-mallisto nyt tilattavissa!

Tilaa esite