HARMAJA 109 KVE

4h + k, huoneistoala 109,0 m2, kerrosala 127,5 m2 (123,5 m2)

Harmaja 109 -talomalli on hyvä esimerkki Kannustalon arjessa toimivasta suunnittelusta. Talo tuntuu neliöitään suuremmalle. Heti sisääntulosta on näkymä olohuoneen korkeiden maisemaikkunoiden läpi talon takapihalle. Valoisassa oleskelu-keittiötilassa on vino sisäkatto, joka on korkeimmillaan lähes 3,5 metriä. Vanhempien makuuhuone on omassa rauhassa talon toisessa päässä. Sen yhteydessä on ylellinen walk in -vaatehuone. Halutessa makuuhuoneesta voi lisätä käynnin kodinhoitohuoneeseen ja pesutiloihin. Tällainen huonejärjestys toimii erittäin hyvin, jos joku perheenjäsenistä tekee vuorotyötä.

Harmaja 109 -talomalliin sopii myös harjakatto.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis  236 180

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen! Lue lisää >>

Sisusta itse  183 270

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen. Lue lisää >>

Talopaketti  72 700

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen. Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.

Tutustu toimitustapoihin Kannustalon hintaturva

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut:

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Kaskipuun Thermo ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Ota yhteyttä Kannustalo-myyjään

Suomi-mallisto laajenee!

Tilaa esite suoraan kotiisi

Tilaa esite