HARMAJA 109 KVE

Huoneluku: 4h + k
Huoneistoala: 109,0 m2
Kerrosala: 127,5 m2
Kerrosala (250 mm): 123,5 m2

Harmaja 109 -talomalli on hyvä esimerkki Kannustalon arjessa toimivasta suunnittelusta. Talo tuntuu neliöitään suuremmalle. Heti sisääntulosta on näkymä olohuoneen korkeiden maisemaikkunoiden läpi talon takapihalle. Valoisassa oleskelu-keittiötilassa on vino sisäkatto, joka on korkeimmillaan lähes 3,5 metriä. Vanhempien makuuhuone on omassa rauhassa talon toisessa päässä. Sen yhteydessä on ylellinen walk in -vaatehuone. Halutessa makuuhuoneesta voi lisätä käynnin kodinhoitohuoneeseen ja pesutiloihin. Tällainen huonejärjestys toimii erittäin hyvin, jos joku perheenjäsenistä tekee vuorotyötä.

Harmaja 109 -talomalliin sopii myös harjakatto.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?
Aluevalinta voi vaikuttaa hintaan.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis 226 050

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen!
Lue lisää >>

Sisusta itse 172 710

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen.
Lue lisää >>

Talopaketti 65 170

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen.
Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.
Hinnat päivitetty viimeksi 27.10.2023.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Tiivin ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Mitä pidit talomallista?

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.

Uusi Vapaus-mallisto nyt tilattavissa!

Tilaa esite