LATO 122

4h + k, huoneistoala 122,0 m2, kerrosala 137,5 m2 (133,5 m2)

Koko talon mittainen, suojaisa terassi pylväsrivistöineen luo tämän Ladon harmonisen ilmeen ja viimeistelee julkisivun ja sisäänkäynnin kotoisan kutsuvaksi. Kodin sydämenä on läpi talon avoin olohuone ja keittiö, jonne tarvittaessa mahtuu lisää säilytys- ja työtilaa tuova saareke. Valoa tulee vastakkain olevista, isoista ikkunoista. Makuuhuoneet ovat talon päädyissä.

Tutustu asiakkaiden koteihin, jotka pohjautuvat talomalliin:

Rallikuskin musta Lato

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis  258 510

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen! Lue lisää >>

Sisusta itse  203 820

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen. Lue lisää >>

Talopaketti  82 390

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen. Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.

Tutustu toimitustapoihin Kannustalon hintaturva

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut:

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Kaskipuun Thermo ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Ota yhteyttä Kannustalo-myyjään

Suomi-mallisto laajenee!

Tilaa esite suoraan kotiisi

Tilaa esite