LATO 98

3h+k, huoneistoala 98,0 m2, kerrosala 119,0 m2 (114,5 m2)

Sisään vedetty kuisti muodostaa pienen atriumpihan talon keskelle. Persoonallisen näköisessä kahden makuuhuoneen Ladossa on keskellä 41 neliön avoin keittiö ja oleskelutila. Vaatehuone ja kodinhoitotila takaavat, että kodissa on paljon säilytystilaa.

Sisääntulon yhteydessä olevan pation voi sulkea vetämällä etuseinän suojaksi liukuvat sermit. Ne ovat kauniit ja käytännölliset. Päivällä sermit voi vetää ikkunoiden eteen suojaamaan liialta auringon paisteelta. Pimeällä sisätilojen valo kuultaa kauniisti niiden lävitse ja antaa näkösuojaa. Olohuone on hyvin valoisa, koska luonnonvaloa tulee sisälle vastakkain sijoitetuista isoista maisemaikkunoista. Makuuhuoneet ovat sijoitettu talon nurkkiin.

Tutustu myös tämän talomallin pohjalta suunniteltuun, asiakkaan toiveiden mukaan muokattuun Lato-kotiin. Tontilta aukeava kaunis jokimaisema haluttiin ottaa osaksi sisustusta. Rakentamisessa käytettiin mahdollisimman ekologisia rakenneratkaisuja.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis  239 300

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen! Lue lisää >>

Sisusta itse  188 520

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen. Lue lisää >>

Talopaketti  80 330

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen. Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.
Hinnat päivitetty viimeksi 1.10.2022.

Tutustu toimitustapoihin Kannustalon hintaturva

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Kaskipuun Thermo ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Muuntele sopivaksi

Tutustu lyhyiden videoiden välityksellä kuinka talomalli ja toimitus voidaan muunnella sinulle sopivaksi.

Ota yhteyttä Kannustalo-myyjään

UUSI VILLINKI-MALLISTO

Tilaa esite suoraan kotiisi

Tilaa esite