LATO 98

Huoneluku: 3h+k
Huoneistoala: 98,0 m2
Kerrosala: 119,0 m2
Kerrosala (250 mm): 114,5 m2

Sisään vedetty kuisti muodostaa pienen atriumpihan talon keskelle. Persoonallisen näköisessä kahden makuuhuoneen Ladossa on keskellä 41 neliön avoin keittiö ja oleskelutila. Vaatehuone ja kodinhoitotila takaavat, että kodissa on paljon säilytystilaa.

Sisääntulon yhteydessä olevan pation voi sulkea vetämällä etuseinän suojaksi liukuvat sermit. Ne ovat kauniit ja käytännölliset. Päivällä sermit voi vetää ikkunoiden eteen suojaamaan liialta auringon paisteelta. Pimeällä sisätilojen valo kuultaa kauniisti niiden lävitse ja antaa näkösuojaa. Olohuone on hyvin valoisa, koska luonnonvaloa tulee sisälle vastakkain sijoitetuista isoista maisemaikkunoista. Makuuhuoneet ovat sijoitettu talon nurkkiin.

Tutustu myös tämän talomallin pohjalta suunniteltuun, asiakkaan toiveiden mukaan muokattuun Lato-kotiin. Tontilta aukeava kaunis jokimaisema haluttiin ottaa osaksi sisustusta. Rakentamisessa käytettiin mahdollisimman ekologisia rakenneratkaisuja.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?
Aluevalinta voi vaikuttaa hintaan.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis 234 900

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen!
Lue lisää >>

Sisusta itse 181 860

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen.
Lue lisää >>

Talopaketti 75 290

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen.
Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.
Hinnat päivitetty viimeksi 27.10.2023.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Tiivin ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Mitä pidit talomallista?

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.

Uusi Vapaus-mallisto nyt tilattavissa!

Tilaa esite