LATO 98

3h + k, huoneistoala 98,0 m2, kerrosala 119,0 m2 (114,5 m2)

Sisään vedetty kuisti muodostaa pienen atriumpihan talon keskelle. Persoonallisen näköisessä kahden makuuhuoneen Ladossa on keskellä 41 neliön avoin keittiö ja oleskelutila. Vaatehuone ja kodinhoitotila takaavat, että kodissa on paljon säilytystilaa.

Sisääntulon yhteydessä olevan pation voi sulkea vetämällä etuseinän suojaksi liukuvat sermit. Ne ovat kauniit ja käytännölliset. Päivällä sermit voi vetää ikkunoiden eteen suojaamaan liialta auringon paisteelta. Pimeällä sisätilojen valo kuultaa kauniisti niiden lävitse ja antaa näkösuojaa. Olohuone on hyvin valoisa, koska luonnonvaloa tulee sisälle vastakkain sijoitetuista isoista maisemaikkunoista. Makuuhuoneet ovat sijoitettu talon nurkkiin.

Tutustu myös tämän talomallin pohjalta suunniteltuun, asiakkaan toiveiden mukaan muokattuun Lato-kotiin. Tontilta aukeava kaunis jokimaisema haluttiin ottaa osaksi sisustusta. Rakentamisessa käytettiin mahdollisimman ekologisia rakenneratkaisuja.

Suosikit

Voit lisätä talomalleja suosikkeihisi ja tarkkailla niitä Suosikeissa.

HUOMIOI, KUN VERTAAT:

Tässä mallissa laajempi sisältö (Sisusta itse- ja Muuttovalmissisällöt)

  • Lämmönlähde mukana hinnassa
  • Kuvien mukaiset terassit valmiiksi tehtynä
  • Kannustalo huolehtii tavaroiden vastaanoton ja suojauksen
  • Rakennusaikainen siivous
  • Kannustalo vastaa työturvallisuudesta oman toimituksen osalta
  • Meillä vakiona thermorakenteiset ulko-ovet (asunto-osa)

Muutto­valmis

195 600 €

Hintoihin lisättävä mm. rahtikulut, tontti, liittymät ja maatyöt.


Muuttovalmis-toimitus on vaivaton vaihtoehto: yhdellä sopimuksella saat valmiin talon ja avaimet käteen! Muuttovalmiissa toimituksessa talon elementit rakennetaan sisätiloissa tehtaalla. Työmaalla rakennamme elementeistä talosi muuttovalmiiksi niin ulkoa kuin sisältä. Tarkista saatavuus alueellesi.

05.12.2019
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Sisusta itse

150 500 €

Hintoihin lisättävä mm. rahtikulut, tontti, liittymät ja maatyöt.


Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen. Rakennamme kotisi pinnat levyvalmiiksi ja huolehdimme talotekniikasta, kuten sähköistä. Jatkat sen jälkeen rakentamista itse hankkimistasi materiaaleista. Tarkista saatavuus alueellesi.

05.12.2019
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Talopaketti

Talopakettitoimituksessa toimitamme ulkoseinäelementit, kattokannattajat ja valitsemasi rakennusmateriaalit työmaalle. Asennamme talopaketin vähintään säältä suojaan, pisimmillään ulkoapäin valmiiksi. Tämän jälkeen huolehdit itse talon rakentamisesta valmiiksi. Saatavilla koko Suomeen.

05.12.2019
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää

Ota yhteyttä Kannustalo-myyjään.