SUOMI 126/149

Huoneluku: 4h + k
Huoneistoala: 126,0 m2
Kerrosala: 149,0 m2
Kerrosala (250 mm): 144,0 m2

Taloon tullaan sisälle toisesta päädystä. Heti eteisestä aukeaa pitkä näkymä isoon ja korkeaan olohuone-keittiö-ruokailutilaan. Kauniit, korkeat maisemaikkunat tuovat valoa ja liittävät ympäröivän luonnon osaksi sisätiloja. Talo tuntuu heti neliöitään suuremmalle.

Makuuhuoneet ja saunaosasto ovat peräkkäin talon toisella sivulla. Pesutiloista pääsee vilvoittelemaan isolle terassille. Taloon saa helposti edullisia lisäneliöitä, kun muuttaa toisen päätyterassin huonetilaksi.

Harmaja Suomeen sopii hyvin myös harja- ja aumakatto. Kysy vaihtoehdoista talomyyjältämme. Talomalliin saa myös korotetun huonekorkeuden 2,8 m (normaali korkeus 2,6 m).

Talomallli on muunnos Suomi -messutalostamme johon voit tutustua tästä 

KIINNITÄ HUOMIOITA MYÖS NÄIHIN:

  1. Arjessa toimiva keittiö, jossa on runsaasti kaappitilaa ja työskentelytasoa. Keittiöön voi lisätä myös ison saarekkeen, jolloin säilytystila lisääntyy entisestään. Kalusteiden yläpuolelle tai välitilaan voi lisätä ikkunan.
  2. Yhden makuuhuoneista voi tehdä media- tai työhuoneeksi. Lasipariovilla ja väliseinäikkunoilla voi lisätä tilantuntua entisestään.
  3. Makuuhuoneeseen voi lisätä oven kodinhoitohuoneeseen.
  4. Tarvitsetko vielä yhden huoneen? Taloon saa helposti edullisia lisäneliöitä, kun muuttaa toisen päätyterassin huonetilaksi.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?
Aluevalinta voi vaikuttaa hintaan.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis 263 940

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen!
Lue lisää >>

Sisusta itse 201 910

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen.
Lue lisää >>

Talopaketti 76 540

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen.
Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.
Hinnat päivitetty viimeksi 27.10.2023.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Tiivin ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Mitä pidit talomallista?

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.

Uusi Vapaus-mallisto nyt tilattavissa!

Tilaa esite