10 syytä valita Kannustalo

Kannustalon messumenestys, julkisuus ja yrityksen saamat kansainväliset tunnustukset ovat omalta osaltaan näyttäneet suuntaa suomalaiselle omakotirakentamiselle. Mitään suurta yksittäistä salaisuutta menestykseen ei kuitenkaan ole. Kaiken taustalla on ennen muuta vuosikymmeniä tinkimätöntä työtä ja täydellä sydämellä tehtyä tuotekehitystä.

1. TUTKITUSTI TYYTYVÄISIMMÄT ASIAKKAAT

Puolueettoman Omakotirakentajatutkimuksen mukaan Kannustalo-rakentajat ovat jo monena vuonna olleet kaikista rakentajista kaikkein tyytyväisimpiä talovalintaansa. Koska haluamme, että näin on myös jatkossa, kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Uskomme laatuun suunnittelussa, rakentamisessa ja palvelussa.

2. AITO KANNUSTALO SÄILYTTÄÄ ARVONSA

Kannustalon arvo säilyy, sillä jokainen talomme rakennetaan perinteisellä pohjalaisella ammattitaidolla laadukkaista materiaaleista viimeisteltyjä yksityiskohtia unohtamatta. Kannustalo on aina tyylikäs ja hyvännäköinen. Se on arvokas muttei kallis. Alusta loppuun asti hyvin tehdyllä Kannustalolla on hyvä jälleenmyyntiarvo.

3. ALAN HUIPUT TEKEVÄT KOTISI

Kannustalolla on alan parhaat tekijät ja yhteistyökumppanit. He antavat osaamisensa käyttöösi. Arkkitehtimme, sisustussuunnittelijamme, materiaalien toimittajat, rakentajat ja myyjät ovat tiimi, jolle on yhteistä ammattitaito, ylpeys omasta työstä, vastuuntunto ja tinkimätön halu tehdä vain parasta.

4. KODIN RAKENTAMINEN KANNUSTALON KANSSA ON HELPPOA

Rakentaminen kanssamme sujuu, sillä Kannustalon väki on koko rakentamisen ajan käytettävissäsi. Et jää missään vaiheessa yksin, vaan saat kauttamme kaiken tarvittavan tiedon ja avun. Tavoitteemme on, ettet ehdi edes kysyä, kun me jo kerromme Sinulle, mitä taloprojektissasi seuraavaksi tapahtuu. Kaveria ei jätetä.

5. KOKEMUS TUO VARMUUDEN

Kannustalo on 40-vuotias perheyritys. Vuosien kokemus ja noin 7000 valmistunutta Kannustaloa ympäri Suomen takaavat monipuolisen osaamisen.

6. KANNUSTALO ON LUOTETTAVA

Periaatteemme on toimia kaikissa tilanteissa avoimesti ja asiakkaamme edun mukaisesti. Pidämme lupauksemme. Jotta kaikki sujuu rakentamisen aikana hyvin, olemme Sinuun jatkuvassa yhteydessä ja selvitämme vaikeatkin asiat. Kannustalo-rakentajana voit nukkua yösi hyvin.

7. KANNUSTALO ON HELPOSTI LÄHESTYTTÄVÄ

Pyrimme siihen, että asiointi kanssamme on helppoa, mukavaa ja sujuvaa. Tiedämme, ettet vain rakenna taloa vaan teet itsellesi kotia. Mukana on paljon haaveita, suuria toiveita ja herkkiä tunteita. Toimimme sen mukaisesti ja rakennamme jokaisen talon niin kuin tekisimme sen itsellemme.

8. ASENNE KOHDALLAAN

Paras palkinto työstämme on tyytyväinen asiakas, joka haluaa suositella meitä myös muille. Kuuntelemme Sinua ja toiveitasi herkällä korvalla, sillä asiakkaana olet paras yhteistyökumppanimme, kun kehitämme palveluamme. Ainutlaatuisten Kannustalojen lisäksi haluamme olla tunnettuja toimialan parhaasta asiakaspalvelusta sekä sujuvasta ja luotettavasta toiminnasta. Tutkimustulokset puhuvat puolestaan.

9. MARKKINOIDEN LAAJIN TALOMALLISTO

Kannustalon talomallit tunnetaan nimeltä. Kannustalon valikoimasta löydät varmasti mieleisesi talomallin. Perinnetalomme Ainola, Onnela, Rauhala, Aurora ja Vihervaara on äänestetty kaikki vuorollaan Asuntomessujen parhaaksi taloksi. Uudet suosikkimme Harmaja ja Lato ovat esimerkkejä modernista tyylistä. Mittatilauspalvelumme muokkaa jokaisen mallin toiveittesi mukaisesti juuri sellaiseksi kodiksi kuin haluat.

10. KOTISI ON MEILLE SYDÄMENASIA

Oman kodin rakentaminen on iso ja usein jopa ainutkertainen projekti. Meille on tärkeää, että voit nauttia ja iloita valmistuneesta Kannustalostasi ja olla siitä ylpeä. Siksi me lähdemme sydämellämme mukaan projektiisi. Ota yhteyttä!