Paras talotoimittaja
6 syytä valita Kannustalo

Oman kodin rakentaminen on iso ja usein ainutkertainen projekti. Siksi luotettavaan talovalmistajaan satsaaminen on yksi rakentajan tärkeimmistä päätöksistä. Kannustalolle tullut palaute ja yrityksen saamat kansainväliset tunnustukset ovat todisteita työstä, jota teemme onnistuneiden rakennusprojektien takaamiseksi. Näistä syistä olemme paras valinta unelmakotisi talotoimittajaksi.

1. KANNUSTALO ON KOKENUT, SUOMALAINEN TALOVALMISTAJA

Kannustalo on 40-vuotias perheyritys, joka on rakentanut lähes 8 000 Kannustaloa ympäri Suomen. Pitkä kokemus takaa, että kotisi on taatusti arjessa toimiva ja rakennusprosessi sujuu sovitussa aikataulussa sekä budjetissa.

willa aawa

2. ALAN HUIPUT TEKEVÄT KOTISI

Kannustalolla ovat töissä ja yhteistyökumppaneina alan parhaat arkkitehdit, sisustussuunnittelijat, materiaalien toimittajat, rakentajat ja myyjät. Ammattilaiset pitävät langat käsissä sekä auttavat sinua kaikissa mahdollisissa kysymyksissä koko rakentamisen ajan. Et jää missään vaiheessa yksin, vaan saat kaiken tarvittavan tiedon, avun ja ammattitaidon käyttöösi.

3. MARKKINOIDEN KAUNEIMMAT TALOMALLIT

Kannustalon useista talomalleista löydät taatusti makuusi sopivan. Perinnetalomalleista muun muassa Rauhala, Aurora ja Vihervaara on äänestetty kukin vuorollaan Asuntomessujen parhaaksi taloksi. Uudemmat mallit Harmaja ja Lato puolestaan hurmaavat modernimmalla ilmeellä.

Tutustu talomalleihin

4. KANNUSTALO ON TUTKITUSTI LUOTETTAVA JA LAADUKAS

Kannustalo tekee kaiken, minkä lupaa: Kannustalo on tutkimusten mukaan Suomen luotettavin talotehdas (Omakotitutkimus Rts 18/19 RV). Rakentajille tehdyissä puolueettomissa tutkimuksissa Kannustalo saa kiitosta myös laadusta, talon ulkonäöstä sekä tilaratkaisuista.

Lue lisää

5. TALOILLA ON HYVÄ JÄLLEENMYYNTIARVO

Kannustalot rakennetaan ammattitaidolla ja laadukkaista materiaaleista tarkkoine yksityiskohtineen. Laatu ja voitetut palkinnot tekevät Kannustaloista markkinoilla haluttuja kohteita. Kannustalo on sijoitus, joka säilyttää jälleenmyyntiarvonsa.

Lue kokemuksia Kannustalosta

6. HALUAMME TEHDÄ ASIOINNISTA SUJUVAA

Pyrimme siihen, että asiointi kanssamme on helppoa, mukavaa ja sujuvaa. Kuuntelemme Sinua ja toiveitasi herkällä korvalla, sillä asiakkaana olet paras yhteistyökumppanimme, kun kehitämme palveluamme. Paras palkinto työstämme on tyytyväinen asiakas, joka haluaa suositella meitä myös muille.