onnellinen-perhe

Vuoden 2017 rakentaja – Nyt on oikea aika toimia!

Kannustalon edut rakentajille ovat nyt parhaimmillaan ja vapaita toimitusaikoja vuoden 2017 suosituimpiin ajankohtiin on vielä muutamia vapaana. Toimi nopeasti, niin uuden kotisi suunnitteluun ja rakennusluvan hankintaan jää riittävästi aikaa.


Tulisiko teidän kauniista Kannustalo-Kodista etsimämme näyttelykohde?

Etsimme nyt eri puolelta Suomea rakentajaperheitä, joiden kauniin Kannustalon saamme esitellä 2017 tai 2018 aikana tuleville rakentajille. Näyttelykohteita valitaan 2 kpl/paikkakunta.
Tarjoamme upeat edut!

Ota rohkeasti yhteyttä paikkakuntasi ammattitaitoiseen Kannustalo-edustajaan.
Suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä unelmienne koti jo 2017!

EDUSTAJIEMME YHTEYSTIEDOT

kaunis-koti


harmaja-olohuone

Tilaa ilmaiseksi Suomen kauneimmat talomallistot

Harkitsetko oman unelmakodin rakentamista? Pidätkö perinteisestä vai modernista tyylistä? Kannustalo on kehittänyt vuosikymmenien kuluessa yhdessä Suomen johtavien suunnittelijoiden kanssa markkinoiden laajimmat talomallistot. Mallistoistamme löydät runsaasti kauniita ja toimivia koteja. Sinun tehtäväksesi jää talomallin valinta ja sen muokkaaminen ammattilaistemme kanssa toiveitanne vastaavaksi. Suunnittelemme myös mittatilaustyönä perheesi toiveiden ja tontin vaatimusten mukaan.

TILAA MALLISTOMME


news-iso

Kannustalonews – täynnä tärkeää tietoa ja ihania ideoita tulevalle rakentajalle

Harkitsetko oman unelmakodin rakentamista? Pidätkö perinteisestä vai modernista tyylistä? Haluatko kotisi muuttovalmiina vai onko toiveenasi osallistua myös itse rakennusprojektiin?
Juuri ilmestyneestä Kannustalonewsistä löydät upeiden valokuvien lisäksi mm. rakentajaperheiden kokemuksia, ammattilaisten ohjeita kotisi suunnitteluun ja tietoa Kannuksen uudesta, muuttovalmiista Kannusplus -toimitusvaihtoehdosta. Tilaa samalla myös Suomen kauneimmat ja laajimmat talomallistot!

Tilaa esitteitä