Kannustalolta Kuortaneen Urheiluopistolle kolmas moduulirakenteinen asuntola

Kannustalo Oy toimitti Kuortaneen Urheiluopistolle jo kolmannen moduulirakenteisen asuntolarakennuksen. Ensimmäinen asuntola toimitettiin 2011, toinen syksyllä 2012 ja kolmas nousi huhtikuussa 2014 ensimmäisenä rakennetun Matintuvan viereen. Asennus alkoi maanantaina 7. huhtikuuta, ja Kannustalo luovutti täysin valmiin rakennuksen Kuortaneen Urheiluopistolle äitienpäivän kynnyksellä, perjantaina 9. toukokuuta. Seuraava projekti käynnistyy syksyllä 2014.

NOPEUS VALTTINA

Nyt toteutuvan asuntolarakennuksen paikalta purettiin vuoden 2013 aikana vanha, huonokuntoinen asuntolarakennus. Uusi rakennus on myös aiempaa suurempi ja kasvattaa Urheiluopiston majoituskapasiteettia. – Kannustalon toteuttaman moduulirakenteisen asuntolaratkaisun ansiosta väliaikaisesti pienentynyt majoituskapasiteetti häiritsi toimintaamme vain lyhyen ajan. Nopea toteutus oli Urheiluopistolle sekä toiminnallisesti että taloudellisesti merkittävä etu, kertoo Kuortaneen Urheiluopiston talousjohtaja Jaakko Niiranen

Uusi kaksikerroksinen asuntolarakennus koostuu kaikkiaan 18 moduulista, joista 16 on asuntolamoduuleita ja kaksi moduulia siivous- ja teknisiä tiloja. Moduulit olivat jo Urheiluopistolle saapuessaan täysin muuttovalmiita. Alakerran asunnot on suunniteltu liikuntarajoitteisten erikoistarpeet huomioiden.

« Takaisin ajankohtaisiin