Onneli ja Anneli – leikkimökeille uusia Koteja

Kevään ja kesän aikana on arvottu kolme Kannustalon Onneli ja Anneli -leikkimökkiä. Ensin kevättalvella elokuvayhteistyön myötä leikkimökki oli palkintona Elisan järjestämässä Onneli ja Anneli -aiheisessa kilpailussa. Toinen leikkimökki arvottiin kesän alussa kevään aikana Kannustalon esittelyissä ja messuosastoille arvontaan osallistuneiden kesken ja kolmas leikkimökki jäi asuntomessujen jälkeen tietokilpailun päävoittona Jyväskylään.

Maaliskuun lopussa Elisa arvotun mökin voitti 9-vuotias Tiia Muuramesta. Myös pikkuveli Aleksi leikkii mökissä mielellään. Kesäkuun alussa toimitetun mökin kasasi isi papan kanssa. Tuparit vietettiin viiden hyvän ystävän kanssa.
– Valtaosa sisustuksesta on vanhoja tavaroita, mutta uudet verhot ostettiin Tuurista, äiti-Terhi naurahtaa.
– Pappa on luvannut rakentaa mökkiin vielä terassin ja parven, Tiia kertoo tyytyväisenä ja valittelee, että pikkuveli kyllä välillä sotkee leikkejä.
Terhi-äiti kertoo, että leikkimökin voitto on puhtaasti Tiian ansiota.
– Minä surffailin netissä ja en kiinnittänyt koko asiaan mitään huomiota. Tiia käski vierestä osallistua kilpailuun, josta voi voittaa Onnelin ja Annelin leikkimökin. En meinannut korviani uskoa, kun kuulin että voitimme mökin!

oa_muurame_01 oa_muurame_02 oa_muurame_03 oa_muurame_04 oa_muurame_05

 

Kannustalon pihalta Kokkolaan

Kannustalon esittelyissä ja messuilla kevään aikana arvontaan osallistuneiden kesken kesäkuussa arvottu leikkimökki päätyi Kokkolaan. Leikkimökin pikkulinnuista voi huomata, että mökki on sama, jota aiemmin ihailtiin Kannustalon pihalla Kannuksessa. Nyt Onnelin ja Annelin mökissä leikkivät riemumielin pian nelivuotias Selina ja pikkuveli Eelis. – On tosi mukavaa, kun lapsilla on omalla pihalla hyvä paikka missä leikkiä. He viihtyvät mökissä ja itse on helpompi puuhata pihalla, kun lapsilla on sopiva leikkipaikka. Eilen syötiin ruokakin mökissä äidin ollessa töissä, Toni-isä naurahtaa.
Selina on reipas tyttö siivoamaan ja mökki on tip-top-kunnossa. Matot saavat kyytiä ja harja heiluu ahkerasti. Touhukas tyttö on jo ehtinyt sekä tippua parvelta että järjestää lastenkutsut mökissä kavereille.
– Suunnittelimme ensin maalaavamme mökin, mutta muutamassa viikossa on huomattu, että elokuvatalon värinen mökki on mainio maamerkki asuinalueellamme, isä tumaa.

 

oa_kokkola_01 oa_kokkola_02 oa_kokkola_03 oa_kokkola_04

 

Jyväskylän Kirkkopuiston mökki jäi kaupunkiin

Kirkkopuistossa oli asuntomessujen ajan esillä viisi ihastuttavaa, eriväristä Onneli ja Anneli -leikkimökkiä. Leikkimahdollisuuden lisäksi Kannustalon nettisivuilla saattoi osallistua pieneen tietovisaan, johon oikein vastanneiden kesken arvottiin messujen päättyessä leikkimökki. Loput mökin myytiin tarjousten perusteella. Vastauksia tuli lähes 1400 ja voitto jäi Jyväskylään. Nyt mökistä nauttii melkoinen joukko: Eevi 7, Aati 6, Iitu 5 ja Iivo 2. Perheessä fanitetaan Onnelia ja Annelia ihan tosissaan.
– Luimme ensin Onneli ja Anneli -kirjan ja menimme sen jälkeen katsomaan elokuvan. Kesällä kävimme Kirkkopuistossa tutustumassa mökkeihin ja leikimme niissä tovin aikaan, Pekka-isä kertoo.
Hyvillä pohjatiedoilla netin tietokilpailuun vastaaminen kävi leikiten ja vastaukset muistuivat helposti mieleen, kaikki oikein!
– Tieto leikkimökin voitosta tuli päivänä, jolloin Eevi aloitti koulun ja Aati eskarin. Äiti vastasi puhelimeen ollessaan neuvolassa Iitun kanssa. Kirkkopuiston vihreä leikkimökki nostettiin pihaan oikealle paikalleen talomme yli nosturiautolla!

oa_jyvaskyla_01

Lämpöiset onnittelut voittajille! On ilo huomata, että Onneli ja Anneli –leikkimökit ovat päässeet hyviin koteihin ja kovaan käyttöön.

Asuntomessukesän Onneli ja Anneli -tietokilpailun pääpalkinnon lisäksi arvoimme kaikkien tietokilpailuun vastanneiden kesken 20 Onneli ja Anneli elokuvadvd:tä, jotka toimitetaan onnellisille voittajille myöhemmin syksyllä elokuvan ilmestyttyä.

Voittajiin olemme olleet yhteydessä henkilökohtaisesti. Onni suosi seuraavia:

Sanna, Kempele
Lauri, Kuopio
Niina, Jyväskylä
Tommi, Ii
Kaarlo, Iisalmi
Katja, Oulu
Jero, Myrskylä
Eeva, Kouvola
Antti, Ylöjärvi
Heli, Liminka
Atte, Hollola
Elsie, Haapaniemi
Jari, Nummela
Viola, Tuusula
Eeben, Puuppola
Jaana, Kuopio
Helka, Ristijärvi
Conrad, Helsinki
Sanna, Masku
Sanna, Imatra

« Takaisin ajankohtaisiin