Kannustalon historian paras messutalo on valittu

Onnea Lato!

Kannustalo Oy järjesti kesän 2020 asuntomessujen aikana verkkosivuillaan Paras messutalo -äänestyksen, jossa pyydettiin valitsemaan suosikki asuntomessuilla vuosien varrella esitellyistä Kannustaloista.

Nyt on talot asetettu paremmuusjärjestykseen. Äänestyksen voitti messutalomme Lato, joka esiteltiin Jyväskylän asuntomessuilla kesällä 2014. Minimalistinen Lato edustaa modernia suomalaista puuarkkitehtuuria parhaimmillaan. Sen julkisivujen selkeä muotokieli on otettu vanhoista ladoista. Ladon eleetön ulkonäkö, toimiva ja joustava pohjaratkaisu sekä kustannustehokas rakentaminen ovat tehneet siitä yhden Kannustalon historian suosituimmista talomalleista. Lato sai noin 20 % annetuista äänistä.

Toiseksi tuli klassista kartanotyyliä edustava, Heinolan asuntomessuilla vuonna 2004 esitelty Aurora. Se on valittu myös vuonna 2015 Osuuskunta Asuntomessujen ja MTV3:n yleisöäänestyksessä kaikkien aikojen parhaimmaksi messutaloksi. Kolmanneksi eniten ääniä sai mansardikattoinen Rauhala. Se esiteltiin Tuusulan asuntomessuilla vuonna 2000.

Kiitos kaikille osallistuneille! Arvoimme kaikkien vastanneiden kesken kolme lahjakorttia. Voittajat ovat Ulla-Maija J ja Tiina N Jyväskylästä sekä Pia T Kintauksesta. Onnittelut voittajille! Ilmoitamme teille voitosta myös henkilökohtaisesti.

Tutustu menestysmalleihimme