Rovaniemen Kannustalo-edustajaksi Jan Backman

Kannustalon edustajana Rovaniemellä on aloittanut Jan Backman. 
– Asuin lapsena Helsingissä ja muutimme Kemijärvelle ekaluokan jälkeen. Peruskoulun jälkeen opiskelin talonrakentajaksi ja lähdin Turkuun opiskelemaan talonrakennustekniikkaa.

– Vuosina 1999–2007 pyöritin omaa Rakennustoimisto Backmania Turussa. Kaiken kaikkiaan Länsi-Suomen alueella taitaa olla noin 250 minun suunnittelemaani ja urakoimaani omakotitaloa. Turun vuosien jälkeen olin neljä vuotta rakennustekniikan opettajana Koulutuskeskus Salpauksessa ennen kuin muutin perheeni kanssa Rovaniemelle syksyllä 2013, neljän lapsen isä taustoittaa.

– Rovaniemi on sopivankokoinen kaupunki ja perheemme on viihtynyt pohjoisessa todella hyvin. Reilussa vuodessa oma paikka on alkanut löytyä. Uusia asiakkaita on tullut mukavasti, talopaketit käyvät kaupaksi ja suunnittelupuolellakin on hyvä työtilanne.

Backman kertoo tarjoavansa yhteistyöverkostonsa kanssa asiakkailleen kaikki rakennusprojektissa tarvittavat palvelut. Myös luparuljanssin hoitamisen voi jättää ammattilaisen käsiin.

– Kilpailukykyisen tarjouksen lisäksi tarjoan kaikki rakennuslupaan liittyvät palvelut, jotka asiakkaat usein kokevat todella työläiksi. Esimerkiksi suunnittelut, energiatodistukset, lupa-asiakirjat ja viranomaisneuvottelut voi jättää minun harteilleni. Tervetuloa juttusille Koskikadun konttoriini!

Ota yhteyttä Janiin

« Takaisin ajankohtaisiin