Eleettömän kaunis Harmaja 135 C

Suuren suosion saanut Harmaja-mallistomme on laajentunut. Nyt meillä on ilo esitellä Sinulle yksikerrosmallistostamme Harmaja 135 C.

Kuvasimme hämäränhyssyn tunnelmia Willa Aawassa, Talo rakennettiin Etelä-Suomeen, keskelle häkellyttävän kaunista saaristomaisemaa. Kodin lähtökohtana on Harmaja 135 -talomalli. Perhe halusi Harmajansa oleskelutilaan loftmaista avaruutta, valoisuutta ja muuneltavuutta. Olohuoneeseen tehtiin nouseva sisäkatto ja lisättiin toinen ikkunarivi antamaan valoa. Erikoiskorkea huonekorkeus lisää avaran, yhtenäisen olohuone-keittiö-ruokailun tilantuntua entisestään. Isojen ikkunoiden ansiosta saariston kallioista ja männyistä tulee tärkeä osa Kodin sisustusta. Sisätilojen tunnelma vaihtelee vuodenaikojen mukaan. Arkkitehtimme Tiina Pyykkö toteutti perheen toiveet.

Kannustalon pihapiiriajattelu laajentaa koko pihapiirin kodiksi. Päätalon läheisyyteen rakennettiin harmajatyylinen sauna-vierasmaja, venevaja ja autotalli. Kauniit ja käytännölliset puukäytävät suojaavat herkkää luontoa kulumiselta ja ohjaavat kulkua rakennuksesta toiseen.

Lisää Willa Aawasta löydät perheen rakentajablogista »

Koko Harmaja-mallisto on esitelty mallistosivuillamme. Suunnittelijamme luovat parhaillaan uusia, Harmajan pihapiiri-tuotteita. Lähetämme Sinulle uudet mallit suoraan sähköpostiisi, kun liityt asiakasrekisteriimme. Saat samalla myös tietoa alueesi Kannustalo-tapahtumista.

Nyt on hyvä aika alkaa suunnittelemaan omaa Kotia…Millainen on Sinun Harmajasi?


Takaisin ajankohtaisiin