Virtuaali­esitteet

Tervetuloa Kannustalomaailmaan! Kannustalo tunnetaan ensisijaisesti yksilöllisistä, asiakkaan unelmien mukaan räätälöidyistä, perinteisistä puutaloista. Asiakkailtamme kuulemiemme toivomusten myötä laajensimme kotiemme kirjon kattamaan myös muuttovalmiit Kodit. Voit selata esitteitämme virtuaalisesti. Painetut esitteet voit tilata suoraan kotiisi esitetilaussivultamme Virtuaaliesitteet avautuvat uuteen selainikkunaan. Esitekohtaiset hinnastot sekä toimitussisällöt saat alueesi Kannustalo-myyjältä.

Fregatti-mallisto

Skandinaavisen kodikasta ja ekologista asumista. Fregatti sopii omakotiasumiseen tiiviisti kaavoitetuille alueille kuin myös vapaa-ajan asumiseen luonnonrauhaan. Mallisto suunniteltiin yhteistyössä Valkoinen Harmaja -blogin kanssa.

Avaa esite

Uusi 1-KRS mallisto

Kannustalon suunnittelijat ovat tehneet uusia, kerrassaan huikeita, arjessa toimivia ja suomalaiseen maisemaan istuvia Koteja.

Avaa esite

Harmaja Saimaa -mallisto

Rakastettu mallisto on nyt entistä laajempi: Saatavilla on aiempaa enemmän erikokoisia taloja. Tutustu uudistuneisiin Harmaja Saimaa -malleihin, esitä meille toiveesi ja rakennetaan yhdessä unelmiesi koti.

Avaa esite

MustA-mallisto on täällä!

Voit lukea jo virtuaalisesti!

Tilaa ilmaiseksi