Hyvää joulua Kannus­talossa

Kuvat Kannustalo-kotien joulunvietosta inspiroivat tekemään hyvän päätöksen!

Mitä jos viettäisit ensi vuonna joulun upouudessa Kannustalossa. Laajasta mallistostamme löydät kodin, joka täyttää kaikki toiveesi. Kannustalon kanssa sen rakentaminen on yhtä helppoa kuin joulupukille kirjoittaminen.

Joulukalenterimme avaa tästä lähtien joka päivä aina aattoon saakka ihania tuokiokuvia Kannustalojen joulusta.

Joulu on ihanaa aikaa luoda kotiin tunnelmaa ja virittää sisustuksella juhlan lämpö. Kuvista saat sisustusideoita ja vinkkejä koristeluun.

Ensimmäisen Kannustalon valmistumisesta tulee ensi vuonna 40 vuotta.
Eri vuosina, erilaisissa Kannustaloissa otetut kuvat kertovat myös sen, että rakentajalle Kannustalo on aina tyylikäs valinta, jonka viehättävyyteen ajan hammas ei pure. Valitsetpa perinnetalon tai modernin mallin, saat aina kodin, joka näyttää hyvältä vielä vuosikymmenienkin päästä.
Ota yhteys lähimpään myyjään ja kerro hänelle toiveesi siitä, millaisen kodin haluat. Me huolehdimme lopusta ja rakennamme kotisi puolestasi.

joulukalenteri-1
Pieni talo preerialla? Ei, vaan Rauhala läntisellä Uudellamaalla. Rauhala esiteltiin Tuusulan asuntomessuilla vuonna 2000. Suunnittelijamme löysivät idean kartanomaiseen Rauhala-puutaloon Varsinais-Suomen ja Satakunnan kartanoista.

joulukalenteri-2
Mitä jos joulukuusi olisikin tänä vuonna makuuhuoneessa? Voisit nukahtaa kuusen tuoksuun. Onnelan erkkerihuoneessa on sille tilaa. Onnela-koteja olemme rakentaneet asiakkaillemme jo vuodesta 1997.

joulukalenteri-3
Voiko missään joulun odotus olla yhtä täynnä tunnelmaa kuin lyhdyin valaistulla Vihervaaran terassilla? Vihervaara esiteltiin Hämeenlinnan Asuntomessuilla 2007, ja yleisö rakastui siihen heti. Lämmin perinteellisyys ja moderni tyyli yhdistyvät Vihervaarassa ainutlaatuisen kodikkaasti.

joulukalenteri-4
Kannustalon Pohjanmaa esiteltiin Seinäjoen asuntomessuilla 2016. Punainen puutalo on maailman tunnelmallisin joulukoti. Avaraan tupaan mahtuu paljon. Pohjanmaassa perinteinen tyyli yhdistyy sulavasti moderniin makuun.

joulukalenteri-5-naytto
Vihervaara on sisustajan unelma, sillä talo sallii monenlaisen sisustustyylin. Rento aasialaishenkisyys, moderni minimalismi, klassisuus tai jopa maalaisromantiikka. Kaikki istuvat Vihervaaraan.

joulukalenteri-6
Kannustalo toivottaa hyvää itsenäisyyspäivää Onnelan rauhasta.

joulukalenteri-7-naytto
Lasiset suutarinvalaisimet sopivat sekä perinteiseen että moderniin sisustukseen. Tässä ne ovat Rauhalan keittiössä. Vuonna 2000 esitellyn Rauhalan suunnitteli arkkitehti Leila Hietala. Hänellä itsellään on neljä lasta. Ison perheen äitinä Leila kiinnitti huomion talon toimivuuteen unohtamatta sen kauneutta ja kodikkuutta.

joulukalenteri-8
Miltä tuntuisi herätä jouluaamuna Harmaja Saimaassa ja katsoa makuuhuoneesta avautuvaa maisemaa? Lempeänsävyinen petaus syntyy yhdistämällä murretun ruskeita ja valkoisia vuodevaatteita. Harmaja Saimaa esiteltiin Mikkelin Asuntomessuilla 2017. Tutustu moderniin Harmaja Saimaa -mallistoon.

joulukalenteri-9-naytto
On aika etsiä joulupallot! Fiilistellään niillä hetki ennen kuin kuusi tuodaan sisään. Oletko koskaan katsellut joulukoristeita ja muistellut, milloin ja mistä ne ovat peräisin? Montako joulua olet niiden kanssa viettänyt? Aika monet koristeet kulkevat kodista kotiin, jopa sukupolvelta toiselle. Onko kuusessasi edelleen vessapaperirulla, jonka päällystit silkkipaperilla tontuksi alakoulussa?

joulukalenteri-10
Tunnetko Kannustalon kauniin, modernin Lato-talomalliston? Seinän korkuiset maisemaikkunat luovat kotiin tunnelman, joka ei välttämättä kaipaa edes joulukoristeita. Harmonia, rauha ja elävä tuli ovat ikiaikaisia tunnelmanluojia. Muutama kynttilänliekki vielä ja sisustus on täydellinen jouluksi!

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24