Piha­rakennukset

Kannustalon pihapiiriajattelu laajentaa talon koko pihapiirin kodiksi. Piharakennuksemme tarjoavat tilat ystävien kokoontumiselle tai jokaiselle oman paikan vetäytyä työskentelemään, lepäämään tai vain olemaan itsekseen. Suunnittele kotisi pihapiiri valmiiksi heti alkuvaiheessa, toteutatpa sen sitten kertaheitolla tai vaiheittain – perheesi tilanteen mukaan.

HUOM!

Myymme Piharakennuksiamme vain talotoimituksen yhteydessä. Pihapuotimme pihatuotteet ovat kaikkien tilattavissa.

SIIRRY PIHAPUOTIIN

Pihapiirin rakennukset

Tehdään koko piha kodiksi

Tontin pihapiiri on tärkeä osa Kannustalon kokonaisajattelua. Se kannattaa miettiä valmiiksi jo suunnittelun alkuvaiheessa. Talomyyjämme ja suunnittelijamme ovat tehneet talojen tonttisijoituksia tuhansille erilaisille tonteille eri puolella Suomea. Kokemus on osoittanut sen, että tontti on harvoin kaikilta osin täydellinen. Naapuritontilla olevien rakennusten sijoittelu vaikuttaa oman tontin käyttöön ja siltä avautuviin näkymiin. Pihapiirin huolellisella suunnittelulla voidaan korostaa myös tontin parhaita puolia ja lisätä asumismukavuutta. Piharakennusten sijoittelu kannattaa miettiä tarkasti. Niiden avulla voidaan rajata ja sulkea näkymiä. Alueesi talomyyjä on apunasi rakennusten tonttisijoittelussa.

Kannustalon suunnittelijat ovat miettineet valmiiksi talojemme tyyliin sopivia piharakennuksia. Pihapiirituotteidemme avulla viimeistelet pihasi tunnelman ja teet koko pihapiirin osaksi kotia. Voit ostaa pienempiä pihatuotteita, kuten pergoloita, roskakatoksia ja pyörävajoja kätevästi pihapuodistamme.

Rapattu Rauhala

Hyvin suunniteltu piha vastaa koko perheen toiveita: pojille oma leikkipaikka, isälle kasvihuone ja äidille upea terassi, jolta voi ihailla pihaa ja seurata lasten leikkejä. Ammattilaisten toteuttama, kaunis puutarha on yhtä aikaa sekä harkitun tyylikäs ja kaunis että helppohoitoinen.

Lue lisää

Messutalo Vihervaara, Hämeenlinna

Tontti oli haasteellinen, koska sijaitsee osittain notkossa. Kolmikulmaista, kiilamaista tonttia rajaa yhdeltä sivulta risteysalue ja tie. Toisella sivulla on naapuritalo ja kolmas sivu rajautuu metsän reunaan. Tontilla kasvoi nuorta, hoitamatonta kuusikkoa.
Vihervaaran pihapiiri jaettiin kolmeen alueeseen: Autopihaan, puutarhamaiseen oleskelupihaan ja nurmikenttään.

Lue lisää

Messutalo Lato, Jyväskylä

Messutalo Lato on rakennettu nousevalle, kiilamaiselle rinnetontille. Tontti rajoittuu toiselta sivulta tiehen ja toisella sivulla on massiivinen kivitalo. Tontin takana on lehtometsää. Autotalli-varastorakennus on heti sisääntulon vieressä, ajopihan oikeassa reunassa.

Lue lisää

Vapaa-ajan asunto Lato

Kannustalon rakastettu Lato-talo sopii hyvin myös kakkoskodiksi. Rakensimme tämän pihapiirin Habitare-messuille Helsinkiin. Se koostuu kahdesta rakennuksesta. Asuinrakennus on Lato pihastudio 50 ja sen yhteydessä on Lato piha-spa 25. Erillisen saunarakennuksen ja päätalon väliin jää suojainen oleskelupiha. Kahdella sivulla olevilla aidoilla voi rajata näkymiä tarpeen mukaan.

Lue lisää

Yksityisyyttä kulmamallilla

Kulmamallin talot ovat erityisen hyviä tiiviillä kaupunkitonteilla. Niiden avulla saadaan kätevästi suojainen oleskelupiha. Erillisellä tai talon yhteyteen kytketyllä autotallilla tai esimerkiksi pool housella voidaan lisätä yksityisyyttä entisestään.

Lue lisää

Pihapuoti

Kaipaako pihasi myös pienempikokoista rakennusta?

Käy tutustumassa Kannustalon leikkimökkeihin, pergoloihin, pihavajoihin ja jätekatoksiin!

Tutustu

Uusi Vapaus-mallisto nyt tilattavissa!

Tilaa esite