Talo­paketti-toimitus

Kannustalon talopaketti on paras toimitustapa sinulle, joka haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä. Talopaketti on hinnaltaan edullinen vaihtoehto, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Kannustalon kokeneiden ammattilaisten avulla teet oman talon rakentamisesta helppoa.

Saatavilla koko Suomeen

Talopaketti-toimituksen voit saada myös Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena myyjiemme yhteistyökumppanien avulla.

Mitä Kannustalon talopakettiin kuuluu?

Talopakettiin kuuluvat talon tärkeimmät elementit: toimitamme työmaallesi ulkoseinäelementit, kattokannattajat ja valitsemasi rakennusmateriaalit. Kannustalon ammattilaiset rakentavat elementit ja kattokannattajat sisätiloissa valvotussa tehdasympäristössä.

Talopaketin perushintaan ei sisälly asennusta. Voit hankkia kauttamme myös talopaketin asennuksen vähintään säältä suojaan, pisimmillään ulkoapäin valmiiksi. Pitkän rakentamiskokemuksen ansiosta asennustyömme tontilla on tehokasta. Tämän jälkeen huolehdit itse talon rakentamisesta valmiiksi. Pintamateriaalit, sähkö- ja lvi-materiaalit tai -työt eivät sisälly toimitukseen.

Haaveena oma Kannustalon talopaketti? Ota tästä yhteyttä alueesi myyjään, kerro tarpeistasi ja toteutetaan talohaaveesi yhdessä!

Kannustalon talopaketti lyhyesti

 • Valitse ja räätälöi mieleisesi talomalli.
 • Toimitamme sinulle talon elementit: ulkoseinäelementit, kattokannattajat ja valitsemasi rakennusmateriaalit.
 • Halutessasi asennamme talopaketin. Lisähinta määräytyy valitsemasi laajuuden mukaan.
 • Vastaat itse talon rakentamisesta loppuun sekä talotekniikasta ja pintamateriaaleista.
 • Katso tarkempi toimitussisältö.

Kenelle talopaketti sopii?

Suosittelemme talopakettia, jos olet itse rakennustaitoinen tai jos tuttavapiiristäsi löytyy rakennustaitoa. Kannustalo-myyjiemme asennusverkostot ovat myös käytössäsi, mikäli tarvitset ammattitaitoista rakennusapua.

Kokemuksia Kannustalo-talopaketin rakentamisesta? Lue rakentajien kokemuksista tästä.

Talopaketin hinta – talopaketti on hinnaltaan edullinen vaihtoehto

Kannustalon talopaketissa voit osallistua itse rakentamiseen ja säästää siten rakennuskuluissa. Rakennusbudjetin ja talon hintaan pääset vaikuttamaan myös räätälöimällä talopaketin toimituksen sisältöä, kuten asennuslaajuutta.

Talopaketin hintaan vaikuttavat omat valintasi. Myyjämme auttavat mielellään sopivanhintaisen talopaketin räätälöinnissä.

Tutustu Kannustalon talomalleihin tästä.

4 syytä valita Kannustalon talopaketti

 1. Koti on pystytetty nopeasti suojaan säältä. Voit asentaa kotisi itse tai ostaa asennuksen lisähintaan kauttamme, mistä rakentamista on helppoa ja turvallista jatkaa. Voit valita myös laajempia asennuksia talollesi, jos haluat.
 2. Rakentamisaika on lyhyempi kuin pitkästä tavarasta tehtynä. Talopaketti on kokonaisuudessaan omatoimirakentamista huomattavasti helpompi vaihtoehto.
 3. Oman käden jälki ja omat valinnat näkyvät kodissasi. Kannustalon talopakettirakentajana teet itse myös kotisi pintamateriaalihankinnat.
 4. Kannustalo on kokenut ja luotettava kumppani talopaketin rakentamiseen. Kannustalon väki on koko rakentamisen ajan käytettävissäsi ja saat kauttamme kaiken tarvittavan tiedon ja avun. Kannustalo-myyjien alueelliset yhteistyöverkostot ovat käytössäsi.

Rakennetaan yhdessä sinulle sopiva talopaketti – aloita ottamalla yhteyttä alueesi myyjään!

Valitse talopakettiisi sinulle sopiva asennuslaajuus

Talopaketti-vaihtoehdossa on kolme eri asennuslaajuutta, joista voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon:

 • Sateelta suojaan -asennus on yksinkertaisin asennusvaihtoehtomme. Kannustalon elementit tuodaan umpirekoilla työmaalle. Sisätiloissa valmistettujen elementtien rakenteet ja eristeet pysyvät kuivina, koska elementit on suojattu. Kokeneet asentajamme pystyttävät talon säältä suojaan nopeasti.
 • Vesikattoasennus. Edellisten työvaiheiden lisäksi asennukseen kuuluu talopakettiin valitun vesikatteen asennus sekä räystäs- ja otsalautojen viimeistely. Lisäksi voit halutessasi lisätä asennukseen seinätikkaat, poistumistikkaat ja poistumisputket sekä kattoturvatuotteet.
 • Ulkoapäin valmis -asennus. Edellisten työvaiheiden lisäksi asennukseen kuuluu ulkoverhous. Kannustalon ammattilaiset asentavat ulkovuorilaudoituksen tippalistoineen ja nurkkalautoineen. Myös ikkunoiden ja ovien pielilaudoitukset ja ikkunoiden vesipellitykset sisältyvät asennukseen.

asennusvalmius-aluskate-ruode-asennus

Sateelta suojaan

asennusvalmius-vesikattoasennus

Vesikattoasennus

asennusvalmius-ulkoavalmis

Ulkoapäin valmis

Löysitkö etsimääsi tietoa?

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.