<< Takaisin arvontaan

Pihapuodin kuva-arvonnan säännöt

1. ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ

Kannustalo Oy, jäljempänä ”järjestäjä”.

Turkistie 2, 69100 Kannus

www.kannustalo.fi

2. OSALLISTUMIS­KELPOISUUS JA ARVONTAAN OSALLISTUMINEN

Kaikki luonnolliset henkilöt ovat osallistumiskelpoisia. Kilpailuun eivät saa kuitenkaan osallistua järjestävän tahon työntekijät tai heidän perheenjäsenensä.

3. OSALLISTUMISAIKA

Arvontaan voi osallistua 1.3.-30.6.2020. Arvonta sulkeutuu 30.6.2020 klo 23.59. Järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

4. PALKINNOT

Kilpailussa arvotaan yksi 250 euron arvoinen lahjakortti, joka oikeuttaa ostamaan Kannustalon Pihapuodin tuotteita.

5. VOITTAJAN VALINTA JA PALKINNON LUNASTUS

Voittaja arvotaan 1.7.2020 kaikkien kilpailuun määräaikaan mennessä osallistujien kesken.

Voitosta ja palkinnon lunastamisesta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta neljän päivän (4) kuluessa voitosta, on järjestäjällä oikeus arpoa tilalle uusi voittaja.

Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Lahjakortti tulee käyttää viimeistään 30.9.2020 mennessä. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tavaraksi, eikä siirtää kolmannelle osapuolelle.

6. JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron palkinnosta. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjä ei vastaa puutteellisista ja virheellisistä osallistumisista. Järjestäjä ei myöskään vastaa mahdollisista vahingoista tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun.

7. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY JA TEKIJÄNOIKEUS

Arvontaan osallistuvilta pyydetään yhteystiedot, jotta voittajiin voidaan olla yhteydessä. Yhteystietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Osallistujien yhteystietoja voidaan käyttää järjestäjän asiakas- ja markkinointiviestintään, mikäli osallistuja on myöntänyt siihen luvan.

Osallistumalla arvontaan osallistuja myöntää Kannustalo Oy:lle luvan käyttää lähettämiänsä pihatuotekuvia markkinoinnissaan.

8. SÄÄNNÖT KOSKEVAT KAIKKIA OSALLISTUJIA

Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan kaikkia arvonnan virallisia sääntöjä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.