Virtuaali­esitteet

Tervetuloa Kannustalomaailmaan! Kannustalo tunnetaan ensisijaisesti yksilöllisistä, asiakkaan unelmien mukaan räätälöidyistä, perinteisistä puutaloista. Asiakkailtamme kuulemiemme toivomusten myötä laajensimme kotiemme kirjon kattamaan myös muuttovalmiit Kodit. Voit selata kaikkia esitteitämme virtuaalisesti. Painetut esitteet voit tilata suoraan kotiisi esitetilaussivultamme Virtuaaliesitteet avautuvat uuteen selainikkunaan. Esitekohtaiset hinnastot sekä toimitussisällöt saat alueesi Kannustalo-edustajalta.

esite-harmaja-kansi

Fregatti-mallisto

Katso esite »
Skandinaavisen kodikasta ja ekologista asumista. Fregatti sopii omakotiasumiseen tiiviisti kaavoitetuille alueille kuin myös vapaa-ajan asumiseen luonnonrauhaan. Mallisto suunniteltiin yhteistyössä Valkoinen Harmaja -blogin kanssa.

esite-harmaja-kansi

Uusi 1 KRS -mallisto

Katso esite »
Kannustalon suunnittelijat ovat tehneet uusia, kerrassaan huikeita, arjessa toimivia ja suomalaiseen maisemaan istuvia Koteja.

esite-harmaja-kansi

Harmaja

Katso esite »
Rakastettu mallisto on nyt entistä laajempi: Saatavilla on aiempaa enemmän erikokoisia taloja. Tutustu uudistuneisiin Harmaja Saimaa -malleihin, esitä meille toiveesi ja rakennetaan yhdessä unelmiesi koti.

kannustalo-2krs-kansi

2-KRS mallisto

Katso esite »
Laajassa 148-sivuisessa esitteessä on läpileikkaus Kannustalon kaksikerroksista kodeista (1½-krs, 2-krs ja rinne).
Esitteessä on yli 30 talomallia ja runsaasti valokuvia valmiista Kannustalo-kodeista.

Katso esite!

Me teemme Koteja

Katso esite »
Me teemme Koteja kertoo Kannustalon ainutkertaisen tarinan ja esittelee Suomen kauneimpia Kannustalo-Koteja vuosien varrelta.

pohjanmaa-kansi

Pohjanmaa

Katso esite »
Messutalo Pohjanmaa inspiroi suunnittelijoitamme kokonaisen Pohjanmaa-malliston luomiseen. Pohjanmaa-malliston ensimmäisessä painoksessa esittelemme messutalon lisäksi kolme yksi- ja kaksikerroksista versiota.

Vain nettimallisto.

Juhlavuoden Ainola -virtuaaliesite

Juhlavuoden Ainola

Katso esite »
Ainola on Kannustalon ensimmäinen asuntomessuvoittajatalo. Sen tunnelma on sykähdyttänyt suomalaisia sydämiä jo yli 20 vuotta. Nyt suunnittelijamme loivat kolme uutta ihastuttavaa Ainolaa. Uutuuksien rinnalla kaksi rakastettua klassikkoa.

Vain nettimallisto.

LATO-virtuaaliesite räätälöidyt-mallit

LATO – räätälöidyt mallit

Katso esite »
Esitteesä on kaikkiaan 20 räätälöityä Lato-mallia, 75-189 m2, ja ensimmäiset täysin kaksikerroksiset Ladot!

VIHERVAARA-virtuaaliesite

Vihervaara

Katso esite »
Vihervaara – kaikki mallit ovat räätälöityjä Vihervaaroja.

Vain nettimallisto.

KARTANO-virtuaaliesite

Kartano

Katso esite »
Suuren suosion saavuttanut Kartano – mallisto sisältää sekä Aurora-, Rauhala- että Aarre-malleja. Valtaosa räätälöityjä, mukana myös muutamia muuttovalmiita.

Vain nettimallisto.

PIENET KANNUSTALOT-virtuaaliesite

Pienet Kannustalot

Katso esite »
Pienet Kannustalot – edustava kokoelma Kannustalon malleja, joiden huoneistoala on 87–177 m2. Räätälöityjen kotien joukossa muutamia muuttovalmiita. Malleina: Helmi, Onnela, Ainola, Harmaja, Lato, Aurora, Rauhala ja Vihervaara.

Vain nettimallisto.

MODERNIT-virtuaaliesite

Moderni

Katso esite »
Räätälöityjä, moderneja Kannustaloja: Harmaja, Lato ja Laavu.

Vain nettimallisto.

KANNUSTALONEWS - Habitare 2015

KANNUSTALONEWS – Habitare

Katso esite »
KannustaloNews Habitare-lehdessä tutustutaan Ladon pihapiiriin ja esitellään Kannustalon uudet pihapiirituotteet. Mausteena muutama, ihana Harmaja ja tuulahdus syksyn tuoreita kuulumisia.

Vain nettimallisto.

Katso esite!

KANNUSTALONEWS

Katso esite »
Teemat: Mitä kannattaa muistaa uuden kodin suunnittelussa? Uusi muuttovalmis Kannusplus-toimitus. Esittelyssä kolme kaunista Kannustalo-Kotia: Täysin valmiiksi tehty, tunnelmallinen Aurora. 2 kertaa Lato: Sama talomalli, kaksi erilaista perhettä ja kaksi täysin erilaista kotia.

Vain nettimallisto.