Virtuaaliesitteet

Tervetuloa Kannustalomaailmaan! Kannustalo tunnetaan ensisijaisesti yksilöllisistä, asiakkaan unelmien mukaan räätälöidyistä, perinteisistä puutaloista. Asiakkailtamme kuulemiemme toivomusten myötä laajensimme kotiemme kirjon kattamaan myös muuttovalmiit Kodit. Voit selata kaikkia esitteitämme virtuaalisesti. Painetut esitteet voit tilata suoraan kotiisi esitetilaussivultamme Virtuaaliesitteet avautuvat uuteen selainikkunaan. Esitekohtaiset hinnastot sekä toimitussisällöt saat alueesi Kannustalo-edustajalta.

v-esite-uusi-lato

LATO UUTUUKSIA

Katso esite »
Tutustu kolmeen uuteen Lato-talomalliin.

v-esite-uusi-harmaja

HARMAJA UUTUUKSIA

Katso esite »
Tutustu kolmeen uuteen Harmaja-talomalliin.

esite-harmaja-kansi

Harmaja

Katso esite »
Rakastettu mallisto on nyt entistä laajempi: Saatavilla on aiempaa enemmän erikokoisia taloja. Tutustu uudistuneisiin Harmaja Saimaa -malleihin, esitä meille toiveesi ja rakennetaan yhdessä unelmiesi koti.

kannustalo-2krs-kansi

2-KRS mallisto

Katso esite »
Laajassa 148-sivuisessa esitteessä on läpileikkaus Kannustalon kaksikerroksista kodeista (1½-krs, 2-krs ja rinne).
Esitteessä on yli 30 talomallia ja runsaasti valokuvia valmiista Kannustalo-kodeista.

Katso esite!

Me teemme Koteja

Katso esite »
Me teemme Koteja kertoo Kannustalon ainutkertaisen tarinan ja esittelee Suomen kauneimpia Kannustalo-Koteja vuosien varrelta.

Katso esite!

KANNUSPLUS

Katso esite »
Tutustu uuteen KANNUSPLUS toimitukseen.

Vain nettimallisto.

pohjanmaa-kansi

Pohjanmaa

Katso esite »
Messutalo Pohjanmaa inspiroi suunnittelijoitamme kokonaisen Pohjanmaa-malliston luomiseen. Pohjanmaa-malliston ensimmäisessä painoksessa esittelemme messutalon lisäksi kolme yksi- ja kaksikerroksista versiota.

Vain nettimallisto.

Katso esite!

BLACK EDITION

Katso esite »
Me olemme erityisen ylpeitä saadessamme esitellä Suomen ensimmäisenä talotehtaana kokoelman koteja, joiden yhteinen nimittäjä on musta väri. Otimme Kannustalon BLACK EDITION -kokoelmaan mukaan Ladon, Rauhalan, Valon, Venlan ja Vihervaaran.

Vain nettimallisto.

Pasadena-mallisto

Pasadena

Katso esite »
PASADENA-malliston ajatuksena on ollut tuoda parhaat palat Kalifornian modernista puutaloarkkitehtuurista.

Muuttovalmiit 2016

Muuttovalmiit 2016

Katso esite »
Kannustalon Muuttovalmiit esitteeseen on koottu moduulimuuttovalmiit talomallit. Moduulimuuttovalmiit talomme rakennetaan, märkätiloja, keittiöitä ja pintamateriaaleja myöten täysin valmiiksi Oravaisten tehtaallamme. Asennusaika työmaalla on noin kolme viikkoa. Suomen parhaimmat sisustussuunnittelijat ovat koonneet sinulle momnipuolisen sisustusmateriaalivalikoiman.
Kannustalon moduulimuuttovalmis on helpoin, nopein ja laadukkain tapa rakentaa uusi Koti.

Juhlavuoden Ainola -virtuaaliesite

Juhlavuoden Ainola

Katso esite »
Ainola on Kannustalon ensimmäinen asuntomessuvoittajatalo. Sen tunnelma on sykähdyttänyt suomalaisia sydämiä jo yli 20 vuotta. Nyt suunnittelijamme loivat kolme uutta ihastuttavaa Ainolaa. Uutuuksien rinnalla kaksi rakastettua klassikkoa.

Vain nettimallisto.

KANNUSTALONEWS - Habitare 2015

KANNUSTALONEWS – Habitare

Katso esite »
KannustaloNews Habitare-lehdessä tutustutaan Ladon pihapiiriin ja esitellään Kannustalon uudet pihapiirituotteet. Mausteena muutama, ihana Harmaja ja tuulahdus syksyn tuoreita kuulumisia.

Vain nettimallisto.

1 KRS malliston

1 KRS mallisto

Katso esite »
Kannustalon yksikerrosmallisto. Tutustu!

LATO-virtuaaliesite muuttovalmiit mallit

LATO – muuttovalmiit mallit

Katso esite »
Uusi Lato-esitteemme on kaksipuoleinen kääntöesite. Muuttovalmiita Lato-malleja kaikkiaan yhdeksän. Pienimpänä 58 m2 yksimoduulinen Lato ja suurin 175 m2 puolitoistakerroksinen Lato, messutalomme sisarmalli, johon suunnittelimme myös yläkerran.

LATO-virtuaaliesite räätälöidyt-mallit

LATO – räätälöidyt mallit

Katso esite »
Uusi Lato-esitteemme on kaksipuoleinen kääntöesite. Räätälöityjä Lato-malleja esitteessä kaikkiaan 20 75-189 m2 Lato-mallia ja ensimmäiset täysin kaksikerroksiset Ladot!

KARTANO-virtuaaliesite

Kartano

Katso esite »
Suuren suosion saavuttanut Kartano – mallisto sisältää sekä Aurora-, Rauhala- että Aarre-malleja. Valtaosa räätälöityjä, mukana myös muutamia muuttovalmiita.

Vain nettimallisto.

VIHERVAARA-virtuaaliesite

Vihervaara

Katso esite »
Vihervaara – kaikki mallit ovat räätälöityjä Vihervaaroja.

Vain nettimallisto.

PIENET KANNUSTALOT-virtuaaliesite

Pienet Kannustalot

Katso esite »
Pienet Kannustalot – edustava kokoelma Kannustalon malleja, joiden huoneistoala on 87–177 m2. Räätälöityjen kotien joukossa muutamia muuttovalmiita. Malleina: Helmi, Onnela, Ainola, Harmaja, Lato, Aurora, Rauhala ja Vihervaara.

Vain nettimallisto.

MODERNIT-virtuaaliesite

Moderni

Katso esite »
Räätälöityjä, moderneja Kannustaloja: Harmaja, Lato ja Laavu.

Vain nettimallisto.

Katso esite!

KANNUSTALONEWS

Katso esite »
Teemat: Mitä kannattaa muistaa uuden kodin suunnittelussa? Uusi muuttovalmis Kannusplus-toimitus. Esittelyssä kolme kaunista Kannustalo-Kotia: Täysin valmiiksi tehty, tunnelmallinen Aurora. 2 kertaa Lato: Sama talomalli, kaksi erilaista perhettä ja kaksi täysin erilaista kotia.

Vain nettimallisto.