Virtuaali­esitteet

Tervetuloa Kannustalomaailmaan! Kannustalo tunnetaan ensisijaisesti yksilöllisistä, asiakkaan unelmien mukaan räätälöidyistä, perinteisistä puutaloista. Asiakkailtamme kuulemiemme toivomusten myötä laajensimme kotiemme kirjon kattamaan myös muuttovalmiit Kodit. Voit selata kaikkia esitteitämme virtuaalisesti. Painetut esitteet voit tilata suoraan kotiisi esitetilaussivultamme Virtuaaliesitteet avautuvat uuteen selainikkunaan. Esitekohtaiset hinnastot sekä toimitussisällöt saat alueesi Kannustalo-edustajalta.


ideakirja-esittely

Ideakirja 2020

Ideakirjassa on kaikki mitä tarvitset oman Kannustalosi hankkimiseen.

Kasasimme 49 suosituinta talomallia, joissa on mukana monipuolisesti erinäköisiä, -muotoisia ja -kokoisia taloja. Mukana on myös kolme tarinaa unelmien kodin rakentamisesta eri elämänvaiheessa. Ideakirja sisältää myös vinkkejä ja ohjeita miten onnistut talokaupassa, raha-asioissa ja oman kotisi suunnittelussa.

Ideakirja on tilattavissa myös virtuaalisena.

Tilaa esite


esite-harmaja-kansi

Fregatti-mallisto

Katso esite »
Skandinaavisen kodikasta ja ekologista asumista. Fregatti sopii omakotiasumiseen tiiviisti kaavoitetuille alueille kuin myös vapaa-ajan asumiseen luonnonrauhaan. Mallisto suunniteltiin yhteistyössä Valkoinen Harmaja -blogin kanssa.

esite-harmaja-kansi

1 KRS -mallisto

Katso esite »
Kannustalon suunnittelijat ovat tehneet uusia, kerrassaan huikeita, arjessa toimivia ja suomalaiseen maisemaan istuvia Koteja.

esite-harmaja-kansi

Harmaja

Katso esite »
Rakastettu mallisto on nyt entistä laajempi: Saatavilla on aiempaa enemmän erikokoisia taloja. Tutustu uudistuneisiin Harmaja Saimaa -malleihin, esitä meille toiveesi ja rakennetaan yhdessä unelmiesi koti.

kannustalo-2krs-kansi

2-KRS mallisto

Katso esite »
Laajassa 148-sivuisessa esitteessä on läpileikkaus Kannustalon kaksikerroksista kodeista (1½-krs, 2-krs ja rinne).
Esitteessä on yli 30 talomallia ja runsaasti valokuvia valmiista Kannustalo-kodeista.

Katso esite!

Me teemme Koteja

Katso esite »
Me teemme Koteja kertoo Kannustalon ainutkertaisen tarinan ja esittelee Suomen kauneimpia Kannustalo-Koteja vuosien varrelta.

Katso esite!

KANNUSTALONEWS

Katso esite »
Teemat: Mitä kannattaa muistaa uuden kodin suunnittelussa? Uusi muuttovalmis Kannusplus-toimitus. Esittelyssä kolme kaunista Kannustalo-Kotia: Täysin valmiiksi tehty, tunnelmallinen Aurora. 2 kertaa Lato: Sama talomalli, kaksi erilaista perhettä ja kaksi täysin erilaista kotia.

Vain nettimallisto.