Kannus­talon tulos tilikaudelta 2022

VAHVALLE PERUSTALLE ON TURVALLISTA RAKENTAA YHDESSÄ UUTTA

Vuosi 2022 oli rakennusalalle haastava: materiaalien hinnat nousivat rajusti ja yleinen epävarmuus vaikeutti kodinrakentajien päätöksentekoa. Ulkoisista haasteista huolimatta Kannustalon pitkäjänteinen panostaminen laatuun ja toimintaprosessien tehostamiseen alkoi näkyä. Pienet purot toivat tulosta.

 

 

MARKKINAOSUUS NOUSI

Omakotirakentajatutkimuksen 22/23:n (Rakennustutkimus RTS) mukaan Kannustalo Oy:n markkinaosuus kasvoi kappaleissa 5,8 % (ed.v. 4,8 %) ja euroissa 6,3 % (ed. v. 4,1 %). Kasvua tuli erityisesti muuttovalmistoimituksissa.

LIIKEVAIHTO JA LIIKETULOS KASVOIVAT

Kannustalo Oy:n liikevaihto nousi 11.4 % vuonna 2022 36,80 miljoonaan euroon edellisvuoden 33,04 miljoonasta eurosta. Myös yhtiön liiketulos kasvoi 0,11 miljoonasta eurosta 1,04 miljoonaan euroon. Liiketulos oli 2,84 % liikevaihdosta.

VAHVA PERUSTA

Omavaraisuusasteemme on hyvä 44,91 %. Kannustalo Oy:n maksuvalmius on myös hyvä, eikä tarvetta konsernin ulkopuoliselle rahoitukselle ole. Suomen Asiakastieto Oy:n luottoluokituksen mukaan Kannustalo Oy:n rating on AA+, joka tarkoittaa hyvää luottokelpoisuutta ja keskimääräistä pienempää luottoriskiä, raportin mukaan yhtiön maksukäyttäytyminen on erittäin positiivista.

KANNUSTALO KIITTÄÄ!

Kannustalon väki kiittää jokaista asiakastamme ja yhteistyökumppaniamme luottamuksesta. On etuoikeus saada tehdä kanssanne Koteja ja rakentaa omalta osaltamme Suomea. Monet talousasiantuntijat näkevät jo valoa tunnelin päässä, mutta ennakoivat samanaikaisesti haasteiden jatkuvan lähitulevaisuudessa. Nyt on tärkeää pitää valittu suunta ja kulkea yhdessä eteenpäin. Niin me suomalaiset olemme selvinneet aina ennenkin vaikeista ajoista.