Kannustalon valikoima laajenee Habitaressa

PIHATUOTTEET TÄYDENTÄVÄT KOKONAISUUDEN

Kannustalo esittelee Habitare-messuilla 9.-13. syyskuuta uuden konseptin. Kannustalon osaston ydin on monille jo tuttu, Ulla Koskisen suunnittelema Lato. Uusi ajattelumme laajentaa koko pihapiirin kodiksi.

lato-sisapiha-habitare-2015
– Habitaressa näemme sen, kuinka tuttu ja ikuinen Lato kommunikoi muiden rakennusten kanssa ja saa rinnalleen kokonaisen pihapiirin. Tietyt elementit ja valinnat pysyvät, mutta samalla Lato on myös muuttuva ja taipuisa, muotoilija, päätoimittaja Ulla Koskinen toteaa.

Habitaressa Kannustalolla on yhteisosasto Ulla Koskisen juuri perustaman Asun-lehden kanssa, jonka toinen numero ilmestyy juuri Habitaren kynnyksellä.

lato-piha-habitare-2015

Pihapiiri on tullut takaisin

Kannustalon toimitusjohtaja Mika Uusimäki uskoo pohjalaisesta perinteestä kumpuavaan voimaan. Vuosisatainen pihapiiriajattelu on tullut takaisin.

– Jo neljä vuotta sitten Kokkolan asuntomessuille Kannustalo rakensi perinteisen, pohjalaisen pihapiirin. Enää samassa pihapiirissä ei useinkaan asu montaa sukupolvea, mutta yhtälailla yhden perheen omalle tontille voi rakentua toimiva pihapiiri. Pihapuotimme kautta tuomme myyntiin laajemman pihapiiri- ja pihatuotevalikoiman. Tarjoamme sen, mitä asiakkaamme ovat meiltä toivoneet: erityylisiä pihavajoja, katoksia, leikkimökkejä ja pergoloita. Pienet, viimeistellyt piharakennukset antavat rakentajille myös uusia mahdollisuuksia esimerkiksi kotikonttorin, vierashuoneen tai pihasaunan toteutukseen vapaa-ajanasuntoja unohtamatta, Uusimäki kuvailee.

– Samalla uudet pihapiirituotteemme tukevat kasvavaa trendiä luoda omalle pihalleen erillisiä ”huoneita” alueita rajaamalla ja jakamalla. Pihallakin voi olla omat alueet eri puuhille. Messuosastollamme on Ladon pihapiirin lisäksi esillä myös uunituore pihakaappi, jonka suunnitteli suosittu Valkoinen Harmaja –bloggari Suvi Melender-Lågland, Uusimäki kertoo.

lato--messuosasto-habitare-2015-2

Tule tapaamaan suunnittelijoitamme:

Ladon pihapiirituotteiden suunnittelija Sanna Hautamäki
ke klo 12–14

Asun-lehden päätoimittaja ja Ladon äiti Ulla Koskinen
to, la ja su klo 12–14

Piha by Valkoinen Harmaja -tuotesarjan suunnittelija Suvi Melender-Lågland
ke klo 12–14

Kitzenin suunnittelijat päivystävät osastolla koko messujen ajan.

 

Tervetuloa tutustumaan Ladon pihapiiriin 7h39!

Messut avoinna:

ke 9.9. ammattilaispäivä
to 10.9. klo 12-20
pe 11.9. klo 10-19
la 12.9. klo 10-18
su 13.9. klo 10-17

Yhteistyössä:

Asun-Lehti, Adea, Flos, Fritz Hansen, Helo, Iittala, Kitzen, Lundia, Marimekko, Tapwell ja Woodnotes

kannustalonews-habitare-2015-kansi

Tutustu Habitaressa jaettavaan messulehteemme »


 

« Takaisin ajankohtaisiin