Jarkko Rossi

050 567 7043
jarkko.rossi@kannustalo.fi

Vanha Porvoontie 358 C
01490 Vantaa

Sinimäentie 6, 3.krs. (Mankkaa)
02630 Espoo

Toimin seuraavilla alueilla: Pääkaupunkiseutu, Länsi-Uusimaa, Kotka, Kouvola, Tampere, Jyväskylä.

Voit pitää myös etätapaamisen minun kanssani!

Ota yhteyttä

Oma koti on elämän tärkein paikka ja suurimmalle osalle meistä elämän suurin sijoitus. Jokaisella rakennusprojektiin lähtevällä on unelma oman perhetilanteen ja tarpeiden mukaan rakennetusta kodista.

Olen kouluttautunut rakennusalalle mutta ehtinyt työelämäni aikani tehdä myös pitkän uran poliisin ammatissa. Poliisin työssä opin kuuntelemisen taidon lisäksi työskentelemään erilaisten ihmisten kanssa. Useamman omakotitalon perheelleni rakentaneena tiedän myös mitä rakennusprojekti rakennuttajalta vaatii. Talomyyjän ammatista aloin haaveilla rakennettuani perheelleni Kannustalon. Kodin rakentaminen oli meille koko perheen juttu – ja voimaannuttava kokemus.

Vapaa-aikani vietän perheeni parissa. Olen kolmen lapsen isä ja lisäksi intohimoinen liikunnanharrastaja. Oman kodin lisäksi mökki on paikka, jossa rentoudun ja rauhoitun.

Rakentamisprojektiin liittyy paljon tunteita, iloa, jännitystä ja epävarmuuttakin. Tämän vuoksi talotoimittajan valintaan on syytä perehtyä huolella. Minulle tärkeintä on, että koti on juuri sinun tai perheesi näköinen. Ota yhteyttä niin lähdetään suunnittelemaan sinun unelmiesi kotia.

Ota yhteyttä Jarkkoon

Löydät minut seuraavista esittelyistä

Kaikki tapahtumat