Leila Eloranta

045 783 82954
leila.eloranta@kannustalo.fi

Sinimäentie 6, 3.krs.
02630 Espoo (Mankkaa)

Toimin seuraavilla alueilla:

Ota yhteyttä

Olen työskennellyt pitkään ja monipuolisesti erilaisissa asiakaspalvelu- sekä myyntitehtävissä – aiemmin it-alalla ja sittemmin rakentamisen sekä sisustus- ja tilasuunnittelun parissa.

Oman kodin rakennusprojekti on useimmiten yksi elämän tärkeimmistä asioista ja siksi suhtaudunkin siihen erityisellä tarkkuudella.

Suunnittelijana mietin huolellisesti, kuinka tilasta saisi samalla sekä kauniin että toimivan. Pyrin huolehtimaan, että jokaisessa kodissa on tarvittavat toiminnot, mahdollisuuksien mukaan muut lisätoiveet sekä riittävästi säilytystilaa, jolloin arkikin sujuu yleensä mukavammin.

Minulle on tärkeää, että voit tuntea luottavasi minuun, tiedät, mitä olet hankkimassa ja voit vuosienkin jälkeen olla tyytyväinen yhdessä huolella mietittyihin ratkaisuihin.

Tähän mennessä olen saanut olla mukana suunnittelemassa ja seuraamassa yli sadan huolellisesti suunnitellun kodin valmistumista, ja edelleenkin joka kerta tuntuu aivan yhtä upealta nähdä vastavalmistunut koti, jolla on tyytyväiset asukkaat.

Itseäni en ota turhan vakavasti ja rento huumori kuuluu olennaisena osana luonteeseeni. Ota rohkeasti yhteyttä ja aloitetaan yhteinen matka kohti tulevaa kotianne!

Ota yhteyttä Leilaan

* vaaditaan

Kokonaisbudjetti talon rakentamisen osalta ilman tontin ja liittymien osuutta.

Tässä voit kertoa tarkemmin rakennushankkeestasi, esimerkiksi pinta-ala, huoneiden lukumäärä, kerrosten lukumäärä, moderni/perinteinen, toivomasi talomalli jne.

Uutiskirjeen tilaus

Voit peruuttaa tilauksen halutessasi. Tilaamalla hyväksyt Käyttöehdot ja Tietosuojaselosteen.