HARMAJA 123

4h + k, huoneistoala 126,0 m2, kerrosala 149,0 m2 (144,0 m2)

Kun sisäänkäynti on sijoitettu päätyyn, talo sopii hyvin pitkälle ja kapealle tontille. Tässä mallissa kaikkiin huoneisiin ja märkätiloihin käydään avoimen keittiö-oleskelutilan yhdeltä seinältä. Pohja on tyylikkään selkeä ja suoraviivainen, ja avara koti vaikuttaa sisätiloiltaan todellista kokoaan suuremmalta. Yhteen suuntaan avautuvat maisemaikkunat tasapainottavat talon pitkänomaisuutta. Vino sisäkatto tekee tilasta loft-henkisen. Se voidaan rakentaa aina Kannustaloon, jossa on harja-, murrettu tai epäsymmetrinen harjakatto tai pulpettikatto.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis  282 100

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen! Lue lisää >>

Sisusta itse  223 240

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen. Lue lisää >>

Talopaketti  84 040

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen. Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.
Hinnat päivitetty viimeksi 30.1.2023.

Tutustu toimitustapoihin Kannustalon hintaturva

Muokkaa sinulle sopivaksi

Tutustu lyhyiden videoiden välityksellä kuinka talomalli ja toimitus voidaan muunnella sinulle sopivaksi.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Tiivin ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Mitä pidit talomallista?

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.

UUSI AUMA-MALLISTO

Tilaa esite suoraan kotiisi

Tilaa esite