MAININKI 111 Perinteinen

Huoneluku: 4 - 5 h + k
Huoneistoala: 110,5 m2
Kerrosala: 135,5 m2
Kerrosala (250 mm): 129,5 m2

Alakerran sisääntulosta aukeaa näkymä valoisaan oleskelutilaan. Talon pohjaratkaisu antaa paljon erilaisia vaihtoehtoja. Yläkerran aulatilaan on mahdollista rakentaa neljäs makuuhuone tai ala- ja yläkerran kahden makuuhuoneen lisäksi yläkerran kaksi huonetta voidaan ottaa arkiolohuoneeksi ja työhuoneeksi.

Talon julkisivut ovat pystylaudoitettuja. Kummassakaan päädyssä ei ole ikkunoita. Ratkaisu toimii hyvin esimerkiksi tiiviisti rakennetulla kaupunkialueella, jossa naapurit ovat lähellä. Talon umpitäätyyn on helposti kytkettävissä autokatos tai -talli.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?
Aluevalinta voi vaikuttaa hintaan.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis 253 930

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen!
Lue lisää >>

Sisusta itse 192 810

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen.
Lue lisää >>

Talopaketti 74 350

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen.
Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.
Hinnat päivitetty viimeksi 27.10.2023.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Tiivin ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Mitä pidit talomallista?

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.

Uusi Vapaus-mallisto nyt tilattavissa!

Tilaa esite