MAININKI 83

Huoneluku: 3-4 h + k
Huoneistoala: 82,5 m2
Kerrosala: 104,5 m2
Kerrosala (250 mm): 99,5 m2

Tässä tehokkaasti suunnitellussa pienessä ja kompaktissa talossa on mahdollista rakentaa yläkertaan jopa kolme makuuhuonetta. Sauna- ja kylpytilat sijaitsevat makuuhuoneiden yhteydessä. Ala- ja yläkerrassa on molemmissa suojaisat terassit. Jos terassit jätetään pois, talon hinta on lähes 20 000 e edullisempi. Katon harjan suunta on erilainen kuin muissa malliston taloissa. Se on toteutettavissa kaikkiin Maininki-taloihin. Malli on saatavilla myös epäsymmetrisellä harjalla jolloin hinta on noin 800€ kalliimpi

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?
Aluevalinta voi vaikuttaa hintaan.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis 245 470

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen!
Lue lisää >>

Sisusta itse 191 960

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen.
Lue lisää >>

Talopaketti 72 430

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen.
Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.
Hinnat päivitetty viimeksi 27.10.2023.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Tiivin ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Mitä pidit talomallista?

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.

Uusi Vapaus-mallisto nyt tilattavissa!

Tilaa esite