Vapaus 100/114

4 h + k , huoneistoala 99.5 m2, kerrosala 113.5 + var 6.5 m2 (110 + var 6.5 m2)

Pohjaratkaisun lähtökohtana on ollut Auma 100. Kompaktissa, mutta avarassa kodissa on kaksi reilunkokoista makuuhuonetta. Päämakuuhuoneesta on yhteys pesuhuoneeseen. Avoimen tupakeittiön ja olohuoneen kalustus on helposti muunneltavissa. Arkea helpottavat tilava eteinen ja wc. Useimmat ovet ovat taskukarmillisia liukuovia, jotka on helppo avata eivätkä vie tilaa.

Kodissa on iso katettu terassi, jota on haluttaessa mahdollisuus vielä laajentaa. Ulkotilat yhdistyvät kauniisti sisätilojihin lasiliukuoven ansiosta. Liukuovi lisää tilan käyttömukavuutta, koska kulkuaukko saadaan täysin esteettömäksi oven liukuessa sivuun. Katettu terassi on mahdollista lasittaa, mikä pidentää ulkotilojen käyttöä syksyyn.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?
Aluevalinta voi vaikuttaa hintaan.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis  232 830

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen! Lue lisää >>

Sisusta itse  181 490

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen. Lue lisää >>

Talopaketti  71 510

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen. Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.
Hinnat päivitetty viimeksi 30.1.2023.

Tutustu toimitustapoihin Kannustalon hintaturva

Muokkaa sinulle sopivaksi

Tutustu lyhyiden videoiden välityksellä kuinka talomalli ja toimitus voidaan muunnella sinulle sopivaksi.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Tiivin ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Mitä pidit talomallista?

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.

Uusi KannustaloNews 2023

Lue upea messuesitteemme!

Avaa esite