Vapaus 100/114

Huoneluku: 4 h + k
Huoneistoala: 99,5 m2
Kerrosala: 113,5 + var 6,5 m2
Kerrosala (250 mm): 110,0 + var 6,5 m2

Pohjaratkaisun lähtökohtana on ollut Auma 100. Kompaktissa, mutta avarassa kodissa on kaksi reilunkokoista makuuhuonetta. Päämakuuhuoneesta on yhteys pesuhuoneeseen. Avoimen tupakeittiön ja olohuoneen kalustus on helposti muunneltavissa. Arkea helpottavat tilava eteinen ja wc. Useimmat ovet ovat taskukarmillisia liukuovia, jotka on helppo avata eivätkä vie tilaa.

Kodissa on iso katettu terassi, jota on haluttaessa mahdollisuus vielä laajentaa. Ulkotilat yhdistyvät kauniisti sisätilojihin lasiliukuoven ansiosta. Liukuovi lisää tilan käyttömukavuutta, koska kulkuaukko saadaan täysin esteettömäksi oven liukuessa sivuun. Katettu terassi on mahdollista lasittaa, mikä pidentää ulkotilojen käyttöä syksyyn.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?
Aluevalinta voi vaikuttaa hintaan.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis 241 470

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen!
Lue lisää >>

Sisusta itse 188 590

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen.
Lue lisää >>

Talopaketti 75 310

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen.
Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.
Hinnat päivitetty viimeksi 27.10.2023.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Tiivin ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Mitä pidit talomallista?

10+ vastausta

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.

Uusi Vapaus-mallisto nyt tilattavissa!

Tilaa esite