Vapaus 123/143

Huoneluku: 4 h + k
Huoneistoala: 123,0 m2
Kerrosala: 142,5 m2
Kerrosala (250 mm): 138,5 m2

Pohjaratkaisun lähtökohtana on ollut asuntomessutalomme Lato 123. Avarassa ja valoisassa eteisessä on paljon säilytystilaa, myös tekninen tila toimii vaatehuoneena tai varastona. Esteetön makuuhuone voi olla esimerkiksi nuorelle, joka kaipaa jo omaa rauhaa. Esteetön pesuhuone on välittömässä läheisyydessä ja makuuhuoneesta on mahdollista avata sinne suora sisäänkäynti.

Kodinhoitohuoneeseen saa erillisen vaatehuoneen, pyykin kuivauspaikan tai mahdollisen apuvälineen säilytystilan (VH2). Vaihtoehtoisesti vaatehuoneen voi laajentaa isoksi walk in closetiksi tai lisätä kaapistoja. Halutessa ulkoa saa suoran sisäänkäynnin kodinhoitohuoneeseen.

Keittiöön voidaan asentaa lasiliukuovi, jolloin ulkotilat yhdistyvät saumattomasti sisätiloihin ja liikkuminen on helppoa. Talon päädyssä sijaitsevan terassin lasittaminen antaa suojan sateelta ja tuulelta ja tilaa voidaan käyttää pitkälle syksyyn. Keittiön muodon voi muuttaa saarekemalliseksi tai L-muotoon pienin muokkauksin. Tällöin ruokapöydän voi sijoittaa keskelle olohuoneen seinustaa ja pyöreän kevyttakan nurkkaan.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?
Aluevalinta voi vaikuttaa hintaan.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis 256 190

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen!
Lue lisää >>

Sisusta itse 200 490

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen.
Lue lisää >>

Talopaketti 77 460

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen.
Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.
Hinnat päivitetty viimeksi 27.10.2023.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Tiivin ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Mitä pidit talomallista?

10+ vastausta

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.

Uusi Vapaus-mallisto nyt tilattavissa!

Tilaa esite