Vapaus 152/181

5 h + k, huoneistoala 151,5 m2, kerrosala 181,0 m2 (175,0 m2)

Pohjaratkaisun lähtökohtana on ollut Harmaja 150. Kaksikerroksisessa kodissa on kiinnitetty erityistä huomiota avaraan tilankäyttöön, eikä pohjaratkaisussa ole hukkatilaa. Liikkuminen tilasta toiseen on vaivatonta. Yhtenäisestä olohuone-keittiö-ruokailutilasta on esteetön pääsy pihan oleskelualueille. Makuuhuoneet ja kodinhoitohuone on sijoitettu samaan kerrokseen, mikä helpottaa pyykkihuoltoa.

Molemmissa kerroksissa on samalla kohdalla vaatehuone, jossa on tilavaraus kotihissille. Kotihissi on lisävaruste, joka paitsi helpottaa arkea, niin myös nostaa talon arvoa. Tilavaraus helpottaa hissin asentamista fyysisen kunnon heikentyessä.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?
Aluevalinta voi vaikuttaa hintaan.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis 295 320

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen!
Lue lisää >>

Sisusta itse 225 120

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen.
Lue lisää >>

Talopaketti 89 200

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen.
Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.
Hinnat päivitetty viimeksi 27.10.2023.

Muokkaa sinulle sopivaksi

Tutustu lyhyiden videoiden välityksellä kuinka talomalli ja toimitus voidaan muunnella sinulle sopivaksi.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Tiivin ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Mitä pidit talomallista?

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.

Uusi Vapaus-mallisto nyt tilattavissa!

Ennakkotilaa myös Kalenteri 2024

Tilaa esite