VILLINKI 157

Huoneluku: 5h + k
Huoneistoala: 157,0 m2
Kerrosala: 194,0 m2
Kerrosala (250 mm): 187,0 m2

Kaksikerroksisten Villinki-talojen yhdistetty tekninen tila ja arkieteinen tuo asumisen mukavuutta. Tilasta voidaan tehdä myös kodinhoitohuone. Välipohjassa on ruokailutilan yläpuolella aukko, jossa kulkee välipohjapalkit. Aukko on mahdollista rakentaa myös umpeen, jolloin toiseen kerrokseen saadaan työ- tai oleskelutila. Deluxe-mallin kruunaa tilava, helposti kalustettava lasiterassi.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?
Aluevalinta voi vaikuttaa hintaan.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis 358 530

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen!
Lue lisää >>

Sisusta itse 277 820

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen.
Lue lisää >>

Talopaketti 109 270

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen.
Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.
Hinnat päivitetty viimeksi 27.10.2023.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Tiivin ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Mitä pidit talomallista?

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.

Uusi Vapaus-mallisto nyt tilattavissa!

Tilaa esite